Haberler

Ak Partili Gençler Kılıçdaroğlu'na "Evet" Gazetesi Gönderdi

AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, AK Parti tarafından hazırlanan "Evet" gazetesini gönderdi.

Ak Parti Ağrı İl Gençlik Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, AK Parti tarafından hazırlanan "Evet" gazetesini gönderdi.

AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed İkbal Gülçin, PTT Şubesi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, siyasetin millete, ümmete ve insanlığa hizmet edebilmek için bir araç olduğunu söyledi.

Siyaseti amaç haline getiren kişiliğin kendisinden başka kimseye faydalı olamayacağını belirten Gülçin, "Siyaset yapmayı amaç haline getirmiş siyasi yapılar yahut kişiler millet nazarında hiçbir zaman teveccüh göremediği gibi uzun vadede kazananlardan olmadıkları defalarca tatbik edilmiştir. Siyaset asıl gayesi millete hizmet olanlar için sadece bir araçtır." dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun bir radyo programında "Düşünün yeni modeli kurduk. Halk seçti cumhurbaşkanını, başbakan da başkası oldu. Cumhurbaşkanı başka partinin genel başkanı, başbakan da başka bir partinin genel başkanı. Asıl kavga o zaman çıkacak, asıl onu düşünmemiz lazım." şeklinde açıklamalarda bulunduğunu anımsatan Gülçin, şunları kaydetti:

"Kemal Kılıçdaroğlu bir milletvekilidir. Milletvekilinin asli görevi yapılan yasama faaliyetleri sırasında milleti parlamentoda temsil etmekte olduğunu anayasa değişikliği oylamaları sırasında genel müdürün değişikliğin bir sayfasını karıştırmayıp, değişikliğin milletin menfaatine olup olmadığını sorgulamadan doğrudan hayır demeyi amaç haline getirdiği dünkü açıklamasında gün yüzüne çıkmıştır. Gerçeklerden ve doğrulardan uzak, millet için çalışmayı bırakmış sadece siyaset yapmayı amaç haline getirmiş bu zihniyet, milletin iradesini yansıtmak olan asıl gayeyi çoktan unutmuştur. Sadece siyaset yapmayı öyle amaç haline getirmişlerdir ki derdi ya sadece AK Parti'ye muhalefet yapmak ya da bu milleti kandırmaktır."

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Muhammed İkbal AK Parti Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title