Haberler

Ak Partili Erol Kaya, Engelli Çocuklarla Çarpışan Arabaya Bindi

AK Parti Milletvekili adayı Erol Kaya, Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte engelli çocuklarla lunaparkta çarpışan arabaya bindi.

AK Parti Milletvekili adayı Erol Kaya, Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte engelli çocuklarla lunaparkta çarpışan arabaya bindi. Kaya, engellilerle ilgili AK Parti hükümetleri tarafından birçok kanuni düzenlemeler yapıldığını ve kamuda birçok istihdam oluşturulduğunu vurguladı.

Seçim çalışmalarını Çekmeköy'de sürdüren AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Erol Kaya, Çekmeköy Belediyesi tarafından Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen programa katıldı. Lunaparkta yaklaşık 200 engelli çocuğun yer aldığı programa katılan Kaya, parkta bir süre engelli çocukların yakınları ile sohbet etti ve onların sorunlarını dinledi. Erol Kaya daha sonra çarpışan arabada oturan çocuklarla sohbet etti. Ramazan Gür isimli çocuğun yanına oturan Erol Kaya, start verilmesi ile çarpışan araba kullandı. Küçük Ramazan'dan aldığı taktikle arabayı kullanan Kaya, renkli görüntüler oluşturdu.

Engelliler Haftası nedeniyle böyle bir program düzenleyen Çekmeköy Belediyesi'ni tebrik eden Milletvekili adayı Erol Kaya, "Türkiye'de Allah'a hamdolsun engellilerle ilgili AK Parti hükümetleri tarafından birçok kanuni düzenlemeler yapıldı. Kamuda birçok istihdamlar oluşturuldu. Hepimiz bir potansiyel engelliyiz. Bir gün onu hayatla karşılaşmadan evvel bugün bu insanları anlamak ve çocuklarımızın geleceğini doğru inşa etmek bizim görevimiz. Milletvekili olarak hükümetin bu sosyal faaliyetlerine, sosyal yardımlarına, engellilerle ilgili evde bakım hizmetlerine, istihdama dönük katkılarını, çalışmalarını ben tebrik ediyorum. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın bu anlamdaki bütün etkinlikleri gerçekten takdire şayan. ve bence dünyaya örnek olacak bir çalışma" şeklinde konuştu.

"En son ne zaman çarpışan arabaya bindiniz?" şeklinde bir soruya Kaya, "En son çocukken binmiştim. Sanırım 30-40 yıl oldu. Belki de daha fazla. Ama yanımdaki rehberim çok iyiydi" yanıtını verdi.

Milletvekili adayı Erol Kaya ile birlikte çarpışan arabayı kullanan Ramazan Gür ise "İyi kullandı. Gaza basarak gitmesini söyledim" diye konuştu. Kaya lunaparkta engelli çocukların aileleriyle sohbet ettikten sonra lunaparktan ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Engelliler Haftası Erol Kaya Çekmeköy Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title