Haberler

Ak Partili Çelik: Ülkemize Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olan ve bugün yapılan seçim sonuçlarına göre AK Parti'den milletvekili seçilen Faruk Çelik, ülkeye hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Şanlıurfa'da 9 milletvekili kazanan AK Parti'nin liste başı olan Faruk Çelik, AK Parti'nin tek başına iktidar şansını elde etmesi ardından Ankara'ya hareket etti. Yola çıkmadan önce bir otelde toplanan partilileri ziyaret eden Faruk Çelik, kadınlar tarafından zılgıtlarla karşılandı. Seçim sonuçlarına göre AK Parti'nin tek başına iktidar olduğunu belirten ve herkese desteğinden dolayı teşekkür eden Faruk Çelik, şöyle konuştu:

"Aziz milletimize çok teşekkür ediyorum. 1 Kasım seçimlerine girerken çok yoğun bir çalışma yaptık. Bu seçimlerde yüzde 18'lik oy artışıyla bizi destekleyen Şanlıurfa'ya teşekkür ediyorum. Bundan sonra ayrım yapmadan yine Şanlıurfalılar'la kol kola Şanlıurfa'ya, ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz." - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Faruk Çelik Şanlıurfa Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title