Haberler

Ak Partili Bayan Vekilden "Gül" Mesajı

AK Parti'nin Malatya Milletvekilleri, Toplu Halde Adliyeye Giderek İl Seçim Kurulu'ndan Mazbatalarını Aldı. Ak Partili Vekil ve Mkyk Üyesi Öznur Çalık, Ceketine Gül İliştirerek Basının Karşısına Çıktı.

AK Parti'nin Malatya milletvekilleri, toplu halde adliyeye giderek İl Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını aldı. AK Partili vekil ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, ceketine gül iliştirerek basının karşısına çıktı.

AK Parti Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık, Ali İhsan Koca, Fuat Ölmeztoprak ve Mehmet Şahin, Belediye Başkanı Cemal Akın ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Çakır'la birlikte İl Seçim Kurulu'na geldi. AK Partili 6 milletvekili mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Kamil Yıldız'dan aldı.

AK Parti Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı, AK Parti'nin Malatya'da ipi açık ara ile göğüslediğini belirterek, seçimde emeği geçen herkese teşekkür etti. Fındıklı, Malatya için en iyi hizmetleri getireceklerini söyledi.

Basın mensuplarının karşısına ceketinin üzerine kırmızı bir gül iliştirerek çıkan AK Parti milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Malatya'nın oy oranı başarısı ile Türkiye'de 3. olduğunu belirterek, "Hizmetlerde de Türkiye 3.'sü olacağız. Durmak yok, şimdi hizmet dönemi" dedi.

(BK-ST-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title