Haberler

Ak Partili Babuşcu: "Türkiye Açısından Münhasıran Bayram Ama 24 Haziran Sonrası Daha Büyük Bir...

AK Partili Babuşcu: "Türkiye açısından münhasıran bayram ama 24 Haziran sonrası daha büyük bir bayram olması arzusundayız, onun için çalışıyoruz" Zeytinburnu'nda bayramlaşma geleneği sürüyor AK Parti İstanbul Milletvekili Babuşcu ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Aydın...

AK Partili Babuşcu: "Türkiye açısından münhasıran bayram ama 24 Haziran sonrası daha büyük bir bayram olması arzusundayız, onun için çalışıyoruz"

Zeytinburnu'nda bayramlaşma geleneği sürüyor

AK Parti İstanbul Milletvekili Babuşcu ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Aydın vatandaşlarla bayramlaştı

İSTANBUL - AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşcu ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu Seyitiznam Cami'nde düzenlenen geleneksel bayramlaşma programına katıldı. Namaz sonrası konuşan Babuşcu, "Türkiye açısından münhasıran bayram ama 24 Haziran sonrası daha büyük bir bayram olması arzusundayız, onun için çalışıyoruz"dedi.

Zeytinburnu'nda yıllardır devam eden bayram namazı sonrası bayramlaşma geleneği bu yıl da devam etti. Seyitnizam Camii'nde gerçekleşen bayramlaşma programına AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşcu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Abdullah Güler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Babuşcu ve Başkan Aydın Bayram Namazı çıkışında vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Aydın, çocuklara bayram harçlığı verdi.

" Türkiye'nin güçlü lidere ihtiyacı var önümüzdeki süreçte"

Zeytinburnu'nda bayramın sevincini vatandaşlarla paylaştıklarını ifade eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, "Seyitnizam Camii'sinde bayram namazı sonrası hemşehrilerimizle bir araya geldik. Çocuklar, babalar, ağabeyleri, ile birlikte bayramlaştık. Her gün bayram tadında olsun diye dua ediyoruz. Rabbim'e şükür ediyorum böyle güzel, anlamlı günlere bizleri kavuşturdu.Barış ve huzur ortamı içersinde bir bayramı daha inşallah eda edeceğiz birlikte. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum. Hani bir söz vardır ya 'düşman oklarının yönüne bakacaksınız, ona göre kendiniz pozisyon edineceksiniz ' Türkiye'de istikrarın devamı şart. Türkiye'nin güçlü lidere ihtiyacı var önümüzdeki süreçte. Hem ekonomik anlamda Türkiye'nin saldırıları atlatabilmesi açısından hem de siyasi anlamdaki sıkıntıları gidermek açısından mutlaka güçlü bir lidere ihtiyacı var O'da Recep Tayyip Erdoğan. Dualarımız, desteğimiz onunla"dedi.

"24 Haziran sonrası daha büyük bir bayram olması arzusundayız"

Müslüman coğrafyalarda yaşanan olayların Bayram sevincini buruk yaşattığını söyleyen AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşcu,"Müslüman coğrafyalarda çok hüznümüz olmasına rağmen bayram tadında yaşayamasak da, yine bir mutluluk vesilesi hepimiz için. Önümüzde bir seçim de var. Türkiye açısından münhasıran bayram ama 24 Haziran sonrası daha büyük bir bayram olması arzusundayız, onun için çalışıyoruz. Bu kalan süre içerisinde 25 Haziran'ın da bir bayram coşkusu içinde yaşanabilmesi için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi, iradesini sandığa yansıtması ve 24 Haziran'da bir siyasi parti tercihinden ziyade Türkiye tercihi yapacağı bilinci içerisinde sandığa gitmesini temenni ediyorum. İnşallah öyle olur "diye konuştu. Bayram namazı sonrası vatandaşlara belediye tarafından Osmanlı şerbeti, akide şekeri, kuru pasta ve içeçek ikramı yapıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Ak Parti Türkiye Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title