Haberler

Ak Partili Ataş: Millet, O Yürüyenlere Paye Vermeyecektir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'adalet' yürüyüşünü eleştirerek, "Kılıçdaroğlu vatana ihanet edenlerle birlikte bu yolculuğu yapmaya kalkıyorsa, millet bunun hesabını tabiki soracaktır. Millet asla ve asla o yürüyenlere paye vermeyecektir. Oyuna gelmeyecektir" dedi.

Mustafa Ataş, Zonguldak'ta parti teşkilatının düzenlediği iftara katıldı. İftarda konuşan Ataş,12 seçimde demokratik yönetmelerle Ak Parti'yi alt edemeyen çevrelerin, demokratik olmayan yöntemleri denemek suretiyle Ak Parti'yi iktidardan uzaklaştırma gayreti içerisinde olduklarını söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı adalet yürüyüşünü eleştiren Ataş, şöyle dedi:

"Biz sadece milletimize ve ülkemize hizmet yapmanın gayreti içinde olduk. Birilerinin de bunu engellemenin gayreti içerisinde oldu. Sayın Kılıçdaroğlu partisinin milletvekilinin ceza alması neticesinde İstanbul'dan Ankara'ya adalet yürüyüşü yapıyor aklı sıra. Şimdi ben size soruyorum. Kılıçdaroğlu'nun yürüyüş yapmasına vesile olan, ceza almış olan milletvekili neden dolayı yargılandı ve caza aldı? Devletin sırlarını yurt dışına ve yurt içine sızdırmak suretiyle saklanması gereken sırları ifşa ettiği için, yani vatana ihanet ettiği için yargılandı ve ceza aldı. Şimdi Kılıçdaroğlu vatana ihanet edenlerle birlikte bu yolculuğu yapmaya kalkıyorsa, millet bunun hesabını tabiki soracaktır. Millet asla ve asla o yürüyenlere paye vermeyecektir. Oyuna gelmeyecektir."

'BİZ MİLLETİMİZLE BİRLİKTE OLDUK'

Milletin bu ülkenin hayrına kimlerin çalıştığını ve kimlerin çalışmadığını gördüğünü söyleyen Ataş, "Gördüğü için Ak Parti'yi iktidarda tutmaya devam ediyor, CHP'yi de yüzde 25'in üzerine çıkmamaya mahkum ediyor. Biz bugüne kadar vatana ihanet edenlerle birlikte olmadık. Biz milletimizle birlikte olduk. Milletimiz ne istediyse onu yapmaya gayret ettik. Bundan sonra da bütün arzumuz ve gayemiz sadece milletimiz için bayrağımız için, vatanımız için ve devletimiz için hayatımızı ortaya koymak suretiyle bu ülkenin kalkınması ve gelişmesi için bütün gücümüzle çalışmaya gayret edeceğiz" dedi.

- Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Mustafa Ataş Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title