Haberler

AK Parti Zonguldak Teşkilatında Bayramlaşma

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı Binasında Bayramlaşma Yapıldı. Bayramlaşmaya Katılan AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, PKK'nın Hamasetle Yola Çıkan Bir Örgüt Olduğunu Söyledi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı binasında bayramlaşma yapıldı. Bayramlaşmaya katılan AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, PKK'nın hamasetle yola çıkan bir örgüt olduğunu söyledi.

AK Parti İl binasında yapılan bayramlaşmaya, AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ve Polat Türkmen, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Kozlu Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları Başkanı Yahya Ertem belde başkanları ve partililer katıldı. Bayramlaşmanın ardından konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, birlik çağrısında bulundu. Hamasetle yola çıkan PKK'nın taşeronlaştığını ileri süren Türkmen açıklamasında

şöyle konuştu:

"Birlik ve beraberliğimizi bırakmadan, birbirine moral vererek, kardeşlik duygularını gerçek anlamda sağlayarak bu coğrafyada gelecekte dünyanın hem ekonomik anlamda, hem siyasi olarak, hem de askeri olarak en büyük gücü olma veya güçlerinden biri olma potansiyelimiz vardır. Yeter ki .birliğimiz, beraberliğimizi iyi koruyalım, aklımızı doğru kullanalım. Bu musibet dediğimiz, eşkıya dediğimiz, katil dediğimiz bu PKK terörü başımıza bela olmuştur. Zaman içerisinde çıkarken hamasetle olmuştu ama şimdi

taşeron olmuştur. Yani beynelmilel bir cani örgüttür".

ABD ve diğer ülkeler için terör neyse Türkiye içinde aynı şekilde bela olduğunu hatırlatan Erdoğan, "PKK'yı iyi anlatırsak, hep beraber bu Türkiye'nin başındaki belayı açıkca def ederiz. Çünkü terör ABD için neyse, Japon'ya için neyse, Almanya için neyse Türkiye için de odur" dedi. Hamdi Uçar da, teröre karşı en iyi diplomasi trafiğin izlenerek mücadelenin tüm kulvarlarda sürdürüldüğünü kaydetti. Ülkenin huzuru ve istikrarının bozulamayacağını anlatan Uçar şöyle konuştu:

"Bayramlar dostlukların pekiştiği ortamlardır. Ülkemizin, huzurunu ve istikrarını bozmak isteyen bir takım şer güçlerle karşılaşmaktayız. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü adına mücadele ediyoruz. Ülkemizin küresel yapım içerisinde yer almasını, dünyanın gelişen ekonomisi içinde yer almasını çekemeyen bir takım şer güçlerin zaman zaman huzur ve istikrarımızı bozmak için bir takım girişimlerde bulunsada başarılı olamamışlardır. Bu şer güçlere karşı en iyi diplomasi trafiğini uygulayarak, en iyi girişimlerle

yine en iyi cevabı dün verdiğimiz gibi bugünde vereceğiz. Hiç kimse bizim ülkemizin huzur ve istikrarını bozamayacaktır".

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca ise bayramların barışın egemen olması için müstesna günlerdir biri olarak tanımlarken, tüm ülke insanına birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Fazlı Erdoğan ülkenin ekonomik göstergeleri ile ilgili de bilgiler verdi. Hazırlanan 2008 bütçesinde 500 milyar dolarlık milli hasılatın olduğunu anlatan Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

"2008 bütçesi yapıldı. 500 milyar dolarlık milli hasılat var. 2004 yılı bütçesini yapınca 250 Milyar Dolarlık milli hasılatı söylediği zaman, bu kadar olacağını düşünmüyordum. 5 yıl içerisinde yüzde 100 artış ile 500 Milyar Dolarlık bir milli hasılat var. Kişi başına şuan 7 bin dolarlar seviyesine gelmekte. Gayri menkulün en azından 10 misli, bazen 50 misli arttığı alanlar var. Döviz bugün bin 600 liralardan bin 200'lü seviyeye düştü. Ama TL'nin yüzde 100 çıkması bazılarını endişelendiriyor. Türk Lirasını

bozup da başka paralara çevirmek gibi derdi olan insan kalmadı. Hedeflenen denk bütçe gerçekten tutturulması çok arzu edilmesine rağmen, terördür, görünmeyen bir takım hesaplar nedeniyle tutturulamadı. Bu nedenlerle bu yıl ise daha temkinli olacağız. Bu noktada yatırımları hızlı bir şekilde devam ettirecek kalemler sağlandı."

(ET-SD-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title