Haberler

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar'dan Sesli'ye Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Ereğli Belediye Başkanını Ziyarnet Etti.

AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Ereğli Belediye Başkanını ziyarnet etti.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ereğli İlçe Yönetimi ile birlikte Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli'yi ziyaret etti. Ereğli Belediye Başkanı Sesli'ye, AK Parti'ye geçişinden dolayı "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyen İl Başkanı Uçar, "Kimse alternatifsiz değildir. Ereğli Belediye Başkanımızın da alternatifi AK Parti olmuştur. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diler, her zaman yanında olacağımızı bilmesini isteriz" dedi.

AK Parti'ye geçmeden önce bağımsız bir belediye başkanı olduğunu belirten Sesli, "Bağımsızken dahi iktidarla birlikte çalıştık, o zamanlar da iktidarın desteğini gördük, şimdi de aynı desteğin artarak devam edeceğine inanıyoruz. Bağımsızlık ayrı, partili olmak ayrı. Partili olunca, sorumluluklarımız daha da arttı. Ereğli bugüne kadar iktidarlardan faydalanamadı. Ereğli halkı artık iktidarın nimetlerinden faydalanmak istiyor" dedi.

Yerel basının sürekli üzerinde durduğu Kepez yolu konusunda AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar'a bilgi veren Sesli, sorunun aciliyetini bir kez daha gündeme getirirken, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin'de bu konu çalışmaların başladığını ancak prosedürün yavaş işlediğini söyledi.

(BA-ET-Y) 29.04.2008 17:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title