Haberler

AK Parti Yüzde 63.5'i Kutladı

AK Parti Samsun İl Başkanlığı, 1 Kasım genel seçimlerinde Samsun’da aldığı yüzde 63.5 oy oranını pasta keserek kutladı.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı, 1 Kasım genel seçimlerinde Samsun'da aldığı yüzde 63.5 oy oranını pasta keserek kutladı.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı, 1 Kasım genel seçimlerinde Samsun'da yüzde 63.5 oy oranına ulaşılması nedeniyle, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyelerinin de katılımıyla kutlama pastası kesildi.

Alınan yüzde 63,5'lik oy oranından ve Samsun'da altıncı milletvekilini meclise göndermekten duydukları memnuniyeti dile getiren AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel yaptığı konuşmada, "Bir buçuk yılda ülkemiz 4 seçim yaşadı. Bu seçimlerden en çok ders çıkarmamız gerekeni de 7 Haziran seçimleriydi. Milletimiz bize AK Parti'nin doğru hamleler yapması gerektiğini, seçimlerin sonucunda gördük. Bu dersi alarak bizde 1 Kasım seçimlerine hazırlandık. Gece gündüz demeden tüm teşkilatlarımızla birlikte yoğun bir çalışma temposuna girdik. 1 Kasım seçimlerinin neticesinde de ülke genelinde yüzde 49.5 Samsun'da ise yüzde 63.5 oy oranını elde ederek, AK Parti tek başına iktidar olduk. Milletimizin teveccühü bizim için her zaman önemlidir. Milletimiz bize ders verdiği gibi görevi de en iyi yapabileceğimize karar verdi. AK Parti iktidarı, 3 Kasım 2002'de çıktığı hizmet yolculuğuna 4 yıl daha ara vermeden devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz de ülke genelinde ve Samsun'da elde ettiğimiz bu başarıyı, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekillerimiz Ahmet Demircan, Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımıyla kutladık" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akif Çağatay Kılıç Çiğdem Karaaslan Ak Parti Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title