Haberler

AK Parti Yönetiminden, Atb Başkanı Çandır'a Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, beraberindeki partililerle Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır'ı ziyaret etti.

Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, beraberindeki partililerle Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır'ı ziyaret etti.

Çandır, ATB Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan, ATB Yönetim Kurulu üyeleri Halil Bülbül ve Cüneyt Doğan, Sümer ve beraberindekilerle bir süre görüştü.

Sümer, hükümetin tarıma önem verdiğini, tarımsal üretimin de ülke ve Antalya ekonomisi için önemli olduğunu ifade etti.

İşbirliği içinde hareket edip birlikte çalışarak daha iyi bir Antalya yaratmanın mümkün olduğunu vurgulayan Sümer, Antalya Ticaret Borsası'na çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

ATB Başkanı Ali Çandır da Sümer ve AK Parti heyetine ziyarette duyduğu mutluluğu ifade ederek, borsa olarak tarımsal üretimin sorunlarını ortaya koyup, çözüm önerileri sunduklarını kaydetti.

Ülke tarımını ve ekonomiyi geliştirmek için çalıştıklarını bildiren Çandır, şehirde aidiyet duygusuyla hareket edilmesi gerektiğini, birlikte hareket etmenin gücüne inandıklarını ve bunun için çalıştıklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Çandır Rıza Sümer AK Parti Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title