Haberler

AK Parti Yöneticileri Vali Ata'yı Ziyaret Etti

AK Parti Zonguldak İl Başkanı ve İlçe Başkanları Vali Erdal Ata'yı Ziyaret Etti.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı ve ilçe başkanları Vali Erdal Ata'yı ziyaret etti.

Son Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliği'nden Zonguldak Valiliği'ne atanan Vali Erdal Ata'ya AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, merkez ilçe başkanı ve ilçe başkanları ile ziyarette bulundu. Ziyarette, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar'ın yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Muammer Ataç, Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik, Gökçebey İlçe Başkanı Zeki Usluoğlu, Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve Alaplı İlçe Başkanı Kemal Ersöz katıldı. AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, ilçe başkanlarının zorluk içerisinde, samimi bir ortamda kendi bölgelerine hizmet etmek için çabaladıklarını kaydetti. Uçar, "İlçe başkanlarımız, ilçelerinde hem siyasi kimliği ile hem vatandaş kimliğiyle kamu kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte uzun dönem içerisinde, zorluk içerisinde samimi bir ortamda kendi bölgelerine hizmet etmek için çaba sarf ediyorlar. Partimizin kimliği içerisinde, vizyonu içerisinde, siyasetçinin bürokrasi üzerinde baskı unsuru olarak değil katkı unsuru olarak yer almaları anlayışı içerisinde hizmet etmeye çalışıyoruz. Arkadaşlarımız bu anlayış içerisinde kendi bölgelerinde hizmet vermeye çalışıyorlar. Hep birlikte ekip olarak Zonguldak'a hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi.

Vali Erdal Ata, herkesin görevinin bürokraside yasalarla belirlendiğini belirtti. Ata, "Baskı unsuru değil de katkı unsuru olmak çok önemli. Demokratik ülkelerde olması gerekende budur. Herkesin görevi özellikle bürokraside yasalarla belirlenmiştir. Dolayısıyla kamu görevlisi arkadaşlarımız siyasilerden gelen talepleri yasalar çerçevesinde değerlendirir, yasalsa yapar yerine getirir, yasal değilse yapılmaz. Buna da tüm siyasilerimizin anlayışla karşılaması gerekir. Gerek ilde olsun gerekse ilçede olsun, ilin ve ilçenin menfaatlerine olan konularda da başta iktidar partisi olmak üzere, muhalefeti ve diğer parti yetkililerinin de destek olması, bürokratlarımızın yanında yer alması, onlara yardımcı olması gerekir diye düşünüyorum" dedi.

(ET-ET-Y) 28.05.2008 16:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title