Haberler

AK Parti Yöneticileri İadeyi Değerlendirdi

AK Parti Yöneticileri, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in, Aralarında Cumhurbaşkanını Halkın Seçmesinin de Bulunduğu Anayasa Değişikliğini Meclise İadesini Değerlendirdi.

AK Parti yöneticileri, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in, aralarında cumhurbaşkanını halkın seçmesinin de bulunduğu Anayasa değişikliğini Meclise iadesini değerlendirdi.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti genel başkan yardımcıları Necati Çetinkaya ve Hayati Yazıcı, Genel Sekreter İdris Naim Şahin, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Adalet Komisyonu Başkanı Köksal Toptan ve AK Parti Grup Başkanvekili Sadullah Ergin, Mecliste toplandı.

Yaklaşık 1.5 saat süren toplantıda, Anayasa değişikliğine ilişkin yasanın ne zaman ve ne şekilde görüşüleceği ele alındı.

Toplantının ardından açıklama yapılmadı. AK Parti yöneticileri, İzmir'de bulunan Başbakan Erdoğan ile görüştükten sonra, konuyla ilgili açıklama yapılacağını bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title