Haberler

AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatında Yeni Yürütme Kurulu Açıklandı

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yeni Yürütme Kurulu Üyelerini Düzenlediği Basın Toplantısıyla Açıkladı.

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, yeni yürütme kurulu üyelerini düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

Milletvekili aday adayı olmak için istifa eden Necmi Akosman'ın ardından AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı görevine atanan Hüdayi Yazıcı, BUSKİ Dobruca Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği toplantıda, yeni yürütme kurulu üyelerini tanıttı.

Hedeflerinin Yıldırım'da her zaman en iyi seçim sonuçlarını alabilmek olduğunu ifade eden Yazıcı, şöyle konuştu:

"Geçen hafta ilçe başkanlığı görevine atandım. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı hiç değiştirmeden çalışmalara devam etme kararı aldık. Çok yakında hep birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi'ne bağlanacağız. Yaptığımız yönetim kurulu toplantısında 30 arkadaşımızın görüşlerine başvurduk. Hepsini dinledik ve bir yürütme kurulu oluşturduk. Seçime kadar bu yürütme kurulu arkadaşlarımızla göreve devam edeceğiz."

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı olarak bundan sonra başta Devlet Bakanı Faruk Çelik olmak üzere belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve mahalle temsilcileriyle bir seçim çalışması içine gireceklerini vurgulayan Yazıcı, odaklanacakları tek çalışmanın seçim olacağına dikkati çekti.

Yeni yürütme kurulu olarak görevlendirmenin İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Yavuz Boz, Teşkilat Başkanı Süleyman Kunuk, Seçim İşleri Başkanı Vildan Bayram, Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Çıbuk, Dış İlişkiler Başkanı Fehmi Duban, Sosyal İşler Başkanı Cemal N. Yaşar, Yerel Yönetimler Başkanı Ömer Aykan, Ekonomik İşler Başkanı Metin Bakır, Halkla İlişkiler Başkanı Cevdet Uzak, Mali ve İdari İşler Başkanı Ali Ergün, Ar-Ge Başkanı Hacer Özyürek, İlçe Genel Sekreteri Ahmet Şener şeklinde olduğu bildirildi.

- BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title