Haberler

AK Parti Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bartın Teşkilatı, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı ve İl Başkan Yardımcılarının Katılımı ile Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısını Gerçekleştirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bartın Teşkilatı, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı ve İl Başkan Yardımcılarının katılımı ile Yerel Yönetimler Koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi.

Ak Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Bölge Koordinatörü İstanbul Milletvekili ve eski Beyoğlu Belediye Başkanı Nusret Bayraktar'ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Amasra Belediye Başkanı Ali Yıldırım, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan ve Arıt Belediye Başkanı Şahidi Kuşçu'nun katıldığı toplantıda belediyelerin çalışmaları değerlendirildi.

2009 Belediye seçimlerine yönelik hazırlık çalışmaları ile ilgili fikir alış-verişinin de yapıldığı toplantıda Bölge koordinatörü Nusret Bayraktar, Belediye Başkanlarına belediye çalışmaları ile ilgili yapılması gerekenleri anlatarak, Belediye Başkanlarını dinledi. İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Manav'ın da katıldığı toplantıda İl Genel Meclisinin çalışmaları hakkında da bilgi sunuldu.

(MAO-OS-Y)

04.02.2008 14:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title