Haberler

AK Parti'ye Diyarbakır'da dev katılım

Güncelleme:

AK Parti'ye Diyarbakır'da dev katılım Diyarbakırlı Çiçek ailesi, bin kişi ile AK Parti'ye katıldı Diyarbakır'da bölgenin kanaat önderlerinden, iş adamı ve hukukçu Hacı Süleyman Çiçek ile beraberindeki bin kişi, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına gelerek partiye katılım sağladı.

Ak Parti'ye Diyarbakır'da dev katılım

Diyarbakırlı Çiçek ailesi, bin kişi ile Ak Parti'ye katıldı

DİYARBAKIR - Diyarbakır'da bölgenin kanaat önderlerinden, iş adamı ve hukukçu Hacı Süleyman Çiçek ile beraberindeki bin kişi, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına gelerek partiye katılım sağladı.

Bölgenin kanaat önderlerinden iş adamı ve hukukçu Hacı Süleyman Çiçek'in öncülüğünde bin kişi, AK Parti ailesine katıldı. Çiçek ve beraberindekiler AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı önünde AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, AK Partili Çermik Belediyesi Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu ve kalabalık bir bir grup tarafından karşılandı. Çiçek, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı önünde yaptığı açıklamanın ardından beraberindekilerle birlikte partiye katıldı. Çiçek ve beraberindeki bin kişi, işlemleri için AK Parti il binasına geçti.

"AK Parti ile gönüllerimizi birleştirdik"

Parti binası önünde İhlas Haber Ajansı muhabirine açıklamalarda bulunan bölgenin kanaat önderlerinden, iş adamı ve hukukçu Hacı Süleyman Çiçek, AK Parti ile gönüllerini birleştirdiklerini söyledi. Çiçek, "Bugün burada AK Parti'ye ailem ve sevdiklerimle beraber katılmanın mutluluğu içerisindeyim. AK Parti'miz 18 yılda yaptığı hizmetler ile devrim niteliğini kazandırmıştır. İnanıyoruz ki siyasal istikrar ekonomik istikrarı beraberinde getirecektir. Reisimize güvenmemiz, kendisine tüm gücümüz ile sadece oy vermek değil, tüm gücümüz ve desteklerimizle arkasında olacağımızı buradan göstermek istedik. O yüzden akrabalarımızla burada üye kazandırmak için geldik. Üye kazandırmak her ne kadar temsili olsa da bugün burada aslında gönüllerimizi birleştirdik, bundan sonra AK Parti'nin yanında olacağımızı da ima etmiş olduk. 2023 hedeflerine hızla devam ederken yaklaşık bin katılım oldu, bu da spontane gelişti, devamında daha çok üye kazandıracağız" dedi.

Çiçek ve beraberindekiler AK Parti'ye katıldıktan sonra Rabia işareti yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Milletvekili Diyarbakır AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title