Haberler

AK Parti'ye Bombalı Saldırı

Güncelleme:

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı Çamlık Mahallesi Teşkilatına atılan ses bombası patladı.

Edinilen bilgiye göre Çekmeköy Çamlık mahallesinde Karanfil sokakta bulunan AK Parti mahalle teşkilatına 21.45 sıralarında parça tesirli bomba konuldu. Patlama sesiyle birlikte sokağa dökülen mahalle sakinleri polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı. Yapılan ilk incelemede patlamaya parti binasının önüne konulan parça tesirli bombanın neden olduğu tespit edildi.

Binanın camları da patlamayla birlikte kırıldı. Patlamanın olduğu binada oturan bir vatandaş, "Büyük bir gürültü oldu dışarı çıktığımızda dumanları gördük" diye konuştu. Olay yeri inceleme ekipleri patlamaya neden olan parça tesirli bombadan geriye kalanları numaratörlerle işaretleyip inceleme yaptı. Polis topladığı delilleri torbaya koyup incelemek üzere emniyet müdürlüğüne götürdü.

Aynı saatlerde bir başka patlama da Sancaktepe'deki bir markette meydana geldi. Buradaki patlamaya ise atılan ses bombasının neden olduğu ifade edildi. Ses bombası atıldığı sırada kahvehaneden çıkan bir kişi eline isabet eden cam parçasıyla hafif yaralandı. Polis iki olayda da kaçan saldırganları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çekmeköy Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title