Haberler

AK Parti ve MHP'den, Suruç Saldırısına Tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, 4 kişinin öldüğü Suruç'taki saldırıya tepki gösterdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, 4 kişinin öldüğü Suruç'taki saldırıya tepki gösterdi.

Konya Valiliği tarafından Mevlana Kültür Merkezi'nde bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene Vali Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, siyasi partilerin temsilcileri, bürokratlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Bayramlaşmanın ardından açıklama yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, dün 4 kişinin öldüğü partililerine yönelik Suruç'ta yaşanan saldırıya tepki gösterdi. KANDİL VE SİNCAR'A GİRİLMESİNİ HAZMEDEMEDİLER Tüm halkı sağduyulu olmaya davet eden Sorgun, "Suruç'ta elim, acı bir olayı yaşadık. Terör örgütü ve yandaşları, bölgede halkımızdan, Kürt kardeşlerimizden yüz bulamayınca, sahada çalışma yapan dava kardeşlerimize saldırmışlardır. Hem içerde, hem dışarıda güvenlik güçlerimizin yoğun çalışması, halkımızın devletimize, milletimize ve bayrağımıza inancı, güvenci ve desteğini hazmedemeyen örgüt ve yandaşları, dağılmakta olan, gevşemekte olan kendi yandaşlarını pekiştirmek, sağlamlaştırmak ve gözdağı vermek üzere bu elim hadise gerçekleşmiştir. Ne yaparlarsa yapsınlar, bizim birliğimizi ve kardeşliğimizi bozamayacaklar" dedi.

Güvenlik güçlerinin Kandil ve Sincar'a yönelik yaptığı operasyonun hazmedilemediğini ifade eden Sorgun, "Güvenlik güçlerimizin Kandil ve Sincar'a girmesini hazmedemeyenler, dikkatleri başka yere çekmek istemektedirler. Bizim güvenlik güçlerimizin hem içeride, hem de dışarıda gücü yeter. Onlara göz açtırmıyor ve açtırmayacaklar" diye konuştu.

KALAYCI: ORTALIĞI KARGAŞAYA ÇEVİRMEYE YÖNELİK SALDIRILAR MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı ise, "Dün Suruç'ta, PKK ve HDP saldırısı sonucu 4 vatandaşımız hayatını kaybetti. Demokrasi sınavına az süre kaldı. Demokratik yollardan amaçlarına ulaşamayacaklarını görenler, bu şekilde saldırılarla, provokasyon amaçlı ortalığı kargaşaya çevirmeye yönelik saldırılar gerçekleştirilmeye çalışılıyor. Ak Parti'ye geçmiş olsun diliyorum. Yaşanan olayı da kınıyorum" şeklinde konuştu. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Mustafa Kalaycı Ahmet Sorgun Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title