Haberler

AK Parti ve CHP'li Belediye Meclis Üyeleri Şehitleri Birlikte Andı...

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin AK Parti ve CHP'li üyeleri İBB Başkanı Kadir Topbaş'la birlikte Şehitler Tepesi'ne gelerek birlikte anma töreni gerçekleştirdi.

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin AK Parti ve CHP'li üyeleri İBB Başkanı Kadir Topbaş'la birlikte Şehitler Tepesi'ne gelerek birlikte anma töreni gerçekleştirdi. Şehitler için saldırının gerçekleştiği noktaya çiçek bırakan meclis üyeleri ardından yapılan duaya eşlik etti. Basın mensuplarına açıklama yapan İBB Başkanı Kadir Topbaş, Aralık ayının ilk meclis toplantısında bir ortak deklarasyon yayınlandı. Terörü lanetlediğimizi yerinde göstermek adına buraya geldik dedi.

İŞ DÜNYASI VE İŞÇİ TEMSİLCİLERİ DE ŞEHİTLERİ ANDI

Tür-iş'e bağlı işçiler de şehitler tepesine gelenler arasındaydı. İşçilerin ardından İstanbul Ticaret Odası ve İstanbul Sanayi Odası yöneticileri de Şehitler Tepesindeydi.

İSO VE İTO'DAN ORTAK AÇIKLAMA

İstanbul Sanayi Odası (İSO), İstanbul Ticaret Odası (İTO), ve Deniz Ticaret Odası ortak bir bildiri okudu. İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, İTO Başkanı İbrahim Çağlar ve Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan şehitler tepesine gelerek saldırıyı kınadı. Yapılan ortak açıklamada, Çalışmaya üretmeye devam edeceğiz. Emniyet teşkilatımızın her zaman yanındayız denildi.

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ YÜRÜDÜ

Bahçeşehir Üniversitesi'nin yöneticileri, hocaları ve öğrencileri de kalabalık bir kortejle saldırının gerçekleştiği yere geldi. Saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşını söyleyen Bahçeşehir Üniversitesi mensuplarına adına Rektör Prof. Dr.

Şenay Yalçın bir açıklama yaptı. Yalçın açıklamasında batılı ülkelere seslenerek, BM tarafından dünya insan hakları günü olarak ilan edilen bir günün yıldönümünde hain teröristlerin işledikleri bu katliamın en kuvvetli şekilde kınamalarını ve teröre karşı açık bir tavır almalarını bekliyoruzdedi. Yalçın açıklamasını, Terörle mücadele eden devletimizi yürekten desteklediğimizi, ülkemizin şiddetten uzak, barış ve refah içerisinde yaşaması için inanç tutum ve çalışmalarımızı kararlılıkla yürüteceğimizi duyuyuruz diyerek tamamladı.

BURSASPOR TARAFTARLARI GELDİ

Anma törenine bir grup Bursaspor taraftarı da katıldı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Sanayi Odası Kadir Topbaş AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title