Haberler

AK Parti Van Yönetimi Seçmen Kütükleri İçin Toplandı

Adalet Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanlığı, Seçmen Kütüklerinin Güncelleştirilmesi Konusunda İlçe Başkanları ve Parti Üyelerinin Katıldığı Bir İstişare Toplantısı Düzenledi.

Adalet Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanlığı, seçmen kütüklerinin güncelleştirilmesi konusunda ilçe başkanları ve parti üyelerinin katıldığı bir istişare toplantısı düzenledi.

Van Belediyesi Aşevi'nde yapılan toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Mustafa Bilici, 2007 yılı kasım ayında yapılacak seçimlerde parti olarak halka yardımcı olmaları gerektiğini belirtti. İl merkezinde 604 sandığın kurulacağını ve 76 sandık bölgesinin oluşturulacağını vurgulayan Bilici, her sandık başına bayanların da bulunacağı 9 kişinin görevlendirileceğini kaydetti. Bilici, "Her grubun başında bir başkan bir de başkan yardımcısı bulunacaktır. 2007 yılında yapılacak genel seçim sürecinde herkesin çok özverili bir şekilde çalışması gerekiyor. Önemli bir süreç içerisine giriyoruz, bunun için de ilde, ilçelerde ve köylerde yapacağımız çalışmaları çok ciddi bir şekilde yürütmeliyiz. 25 aralık 2006 yılında muhtarlıklara gönderilen seçmen kütüklerinde halkı bilgilendireceğiz" dedi.

Konuşmalarının düzenlenen suikastte hayatını kaybeden Agos Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in ölümünden de büyük üzüntü duyduğunu da ifade eden Bilici, bu tür olaylarının bir daha yaşanmamasını diledi.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti mensubu başkan ve üyeleri, seçimlerle ilgili basına kapalı olarak bilgi alışverişinde bulundu.

(SER-MET-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title