Haberler

AK Parti Van Milletvekili Adayları Erciş'te

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Adaylarından İkram Dinçer, Kerem Altun ve Kayhan Türkmenoğlu Erciş İlçesinde Seçmenlere Tanıtıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van milletvekili adaylarından İkram Dinçer, Kerem Altun ve Kayhan Türkmenoğlu Erciş ilçesinde seçmenlere tanıtıldı.

Seçim otobüsü ile ilçeye gelen İkram Dinçer ve Kayhan Türkmenoğlu, Erçişli olan aday Kerem Altun ve partililer tarafından Erciş Şeker Fabrikası önünde karşılandılar. Zeylan Caddesi üzerinde bulunan partilerinin seçim bürosuna geçen adayları, partililerin tezahüratları altında içeriye girdiler. Burada bir konuşma yapan AK Parti Van milletvekili 3. sıra adayı Kerem Altun, Türkiye'de herkesin başının göklere değecek kadar dik olması için AK Parti'ye bir fırsat daha verilmesini istedi. Altun, "Onun için hep birlikte diyoruz. Çocuklarımızın, torunlarımızın ve başımızın dik olması için 'Durmak yok, yola devam' diyoruz" dedi.

22 temmuz tarihini bayram olarak gördüklerini söyleyen AK Parti Van milletvekili 2. sıra adayı İkram Dinçer ise AK Parti'nin yapmış olduğu icraatları ile kendisini millete kanıtladığını anlattı. Dinçer, "Sizin bu heyecanınız bizlerin gücüne güç katmaktadır. Allah yar ve yardımcımız olsun" şeklinde konuştu. Türkmenoğlu'nun da bir konuşma yaptığı toplantıda adaylar seçmenlere tanıtıldı. Düzenlenen tanıtım toplantısının ardından adaylar, ilçe merkezinde dolaşarak vatandaşlara sohbet edip, yapacaklarını anlattılar.

(NÇ-ŞA-Y)

17.06.2007 16:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title