Haberler

AK Parti Van İl Başkanlığının İftar Yemeği

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği yoğun ilgi gördü.

AK Parti Van İl Başkanlığı, Ramazan ayı dolayısıyla organize ettiği 'Gönül Sofrası' programı bu kez salona sığmadı. İzdiham oluşturan iftar yemeğine yer bulamayan AK Partililer çareyi yerlerde yemekte buldu. Bir restoranda verilen iftar programına AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Van İl Başkanı Zahir Soğanda, AK Parti Van eski milletvekili Adayları Faruk Alpaslan, Nahide Hakan, Yakub Aladağ, Tuşba Belediye Başkanı Doç.Dr. Fevzi Özgökçe, partinin il ve ilçe yöneticileri, mahalle sakinleri, mahalle temsilcileri, muhtarlar ve kanaat önderleri katıldı. Vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Soğanda'ya bu organizasyondan ötürü vatandaşlar da teşekkür ettiler.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinin bu sene bir yenisini daha vermekten mutluluk duyduklarını ifade eden AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, "Teşkilat mensuplarımızla her Ramazan ayında birlikte iftarda bir arada olmak bize mutluluk veriyor. Biz burada iftar yaparken muhabbetlerimiz ve sohbetlerimiz daha da artıyor. Belki bizler burada iftarımızı açabiliyoruz ama yurt dışındaki Müslüman ülkelerde aç kardeşlerimiz var. Allah, en kısa zamanda da bizim gibi onlara da güzel iftarlar açmayı ve sıkıntılardan kurtulmayı nasıp etsin. Hep bir ağızdan onlara da dua etmeyi unutmayalım" dedi.

"BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDEN ASLA ÖDÜN VERMEYİZ"

Arzu ettikleri şekilde bir seçim elde edemediklerini ifade eden Kayatürk, "Van'da hizmetler noktasında yine hizmetleri getireceğiz. Hiçbir eksiklik olmayacak. Biz hizmet noktasında teşkilatlarımız AK Partiye gönül veren vermeyen gözetmemek sizin hizmet götüreceğiz. Bu arada HDPliler, "birinci sıra milletvekili için kendisini yalnız hissetmesin" demişler birazda nezaket kurallarını aşarak, "gelsin bize katılsın yalnız kalmasın". Ben onlar ile eşit değilim. Onlar 50 bin oyla seçildi. Ben ise 100 bin oyla seçildim. Bir şey daha var işte gelsin görsünler burada benim yalnız olmadığımı. Binlerce insan burada beni yalnız bırakmadı. Van'ın yalnız olmadığını hiçbir zamanda kalmayacak. Bu arada size bir müjde daha vereyim. Birileri diyordu da AK Parti size bundan sonra Kürtleri ihmal edecek. AK Parti Van'ı terk edecek. Allah'ın izniyle Genel Başkanlarımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu ile grup başkan vekillerimiz bakanlarımız ile birlikte hep sizin yanınızda olacağız, bunu sözünü veriyoruz. Bir müjde daha vereyim. Başbakanımız seçilir seçilmez Tuşba Belediyesi tarafından verilecek olan iftar programına getireceğiz. Sizlerde göreceksiniz hep birlikte Van'a sahip çıkacağız. Biz Van'ı bölgeyi, ülkeyi yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Allah'ın izniyle kucaklaşmaya devam edeceğiz. Bize seçim zamanı sıkıntı çıkaran kardeşlerimize artık kucaklaşma dönemi. Artık ben AK Parti'liyim ben. Sayın Recep Tayyip Erdoğan sevdalısıyım, onun açtığı yolda gideceğim diyen herkes ile kucaklaşma zamanıdır" dedi.

"ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BÖYLESİNE GÜZEL İNSANLARDAN OLUŞAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA SAHİBİM"

Daha sonra bir konuşma yapan AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın ise, "Allah'a şükürler olsun ki böylesine güzel insanlardan oluşan çalışma arkadaşlarına sahibim. Biz hep birlikte Ak Partiyiz. Geçmiş zamanlarda bu partiye gönül verenlere çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizden hiçbir zaman ödün vermeyeceğiz" dedi.

Geçmiş dönemde Van'da yaptıkları çalışmalardan örnekler veren Aydın, "Yaklaşık 12 sene önce ülkede bir seçim çalışmamız olmuştu. İlk defa yapılan bu çalışmanın karşılığını sandıklar açıldıktan sonra aldık. Sandıkların açıldığı günde Türk siyasetinde kırılma noktası oldu. Çünkü biz olmaz denilen bir başarıya ilk olarak ülkede imza attık. İşte Van bizim için önemi çok büyüktür" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından ezan okumasıyla hep birlikte iftar açıldı. Yenilen yemeklerin ardından toplu fotoğraf çekilmesiyle iftar programı sona erdi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Aydın Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title