Haberler

AK Parti Van İl Başkanı Yaviç'ten Vatandaşlara 'Oy Kullanın' Çağrısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanı Vesim Yaviç, Halkın Oylarını Heba Etmemeleri Gerektiğini Belirterek, "Halkın Vereceği Oy Kendileri İçin Güç, Türkiye İçin İse Gelecektir" Dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanı Vesim Yaviç, halkın oylarını heba etmemeleri gerektiğini belirterek, "Halkın vereceği oy kendileri için güç, Türkiye için ise gelecektir" dedi.

Van İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplatısında yaşanan seçim süreci hakkında bilgi veren Yaviç, oy kullanmalarını ve oylarını da Türkiye'nin geleceği için AK Parti'ye vermelerini istedi. AK Parti hükümetinin 4,5 yıllık iktidarı döneminde sağlık, enerji, eğitim, tarım, ulaşım konularında yaptığı icraatlarını anlatan Yaviç, yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. AK Parti'de kimin aday olduğunun o kadar önemli olmadığını altını çizen Yaviç, "Burada önemli olan ülkenin geleceğidir. Van'da, 77 saygın aday adayımız vardı. Bende aday adaylardan biriydim. Ancak şartlar 7 arkadaşımızın aday olmasına imkan sağlıyordu. Aday gösterilemeyen hiç bir arkadaşımızın küskün olduğunu sanmıyorum" dedi.

Bağımsız milletvekillerinin AK Parti oylarını etkileyeceğini ifade eden Vesim Yaviç, "Etkilemeyecek dersek yalan olur. Fakat bağımsızların şimdiye kadar ülkeye ve kentte sundukları somut birşey yoktur. Kimse bunun var olduğunu iddia edemez. 2002 seçimlerinde olduğu gibi halkımız yine en doğru parti olarak bildiği AK Parti'yi seçecektir" şeklinde konuştu.

(SER-ŞA-Y)

02.07.2007 20:10 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title