Haberler

AK Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu Görevine Başladı

AK Parti Genel Merkezi tarafından Van AK Parti İl başkanlığına atanan Kayhan Türkmenoğlu, kentte gelişinde partililer tarafından karşılandı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından Van AK Parti İl başkanlığına atanan Kayhan Türkmenoğlu, kentte gelişinde partililer tarafından karşılandı.

Ferit Melen Havalimanı'nda karşılanan Türkmenoğlu, burada partililerin sevgi gösterisiyle karşılandı.

Karşılamaya gelenleri selamlayarak konvoy eşliğinde AK Parti İl Başkanlığı binasının önüne gelen Türkmenoğlu, burada kurulan platformdan vatandaşlara hitap etti.

Van'a AK Parti İl Başkanı olarak atanmanın memnuniyetini yaşadığını kaydeden Türkmenoğlu, kendisine verilen görevi bir dava şuuru içerisinde yerine getirme gayreti içinde olacağını söyledi.

Türkmenoğlu, "AK Parti göreve gelmeden önce ülkemiz bir uçurumun kenarındaydı. 2001 yılında kurulan bu kutlu hareket memleketimize, ülkemize çok büyük hizmetleri de beraberinde getirdi. Yapılan yatırımlarla ülkemizde yeni bir devrimi yaşattı. Ekonomik dar boğazdan zirveye ulaştık. Bundan sonra da böyle devam etmesi için hızlı bir şekilde Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini gerek adapte etme adına reformlar yapılırken bizler de teşkilatımızı 2019 seçimlerine hep birlikte hazırlayacağız." diye konuştu.

Türkmenoğlu'nu, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, eski AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, parti üyeleri ve vatandaşlar da yalnız bırakmadı.

Türkmenoğlu, konuşmasının ardından parti binasında tebrikleri kabul etti.

Kaynak: AA / Güncel

Kayhan Türkmenoğlu Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title