Haberler

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın Açıklaması

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin büyük önem taşıdığını ve geleceğin Türkiye'si için önemli bir milat olacağını kaydetti.

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin büyük önem taşıdığını ve geleceğin Türkiye'si için önemli bir milat olacağını kaydetti.

Çakın, yaptığı yazıl açıklamada, seçim kampanyası dönemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'nin önemli bir dönüm noktasında olduğunu ifade eden Çakın, kampanya döneminde 16 yıllık AK Parti hükümetlerinin icraatlarını anlattıklarını belirtti.

Çakın, Türkiye'de istikrarın sürmesi gerektiğini dile getirerek, "Hizmetlerin ve ülkemizde 16 yıldır yakalanan istikrar ortamının bozulmaması için 'Vakit Türkiye Vaktidir.' diyor ve tek güvencemizin milli irade olduğunu bir kez daha belirtiyoruz." dedi.

Kampanya döneminin teşkilat mensuplarının özverili ve sağduyulu bir şekilde çalıştığını dile getiren Çakın şunları kaydetti:

"AK Parti'yi diğer partilerden ayıran en bariz özellik, liderine duyduğu bağlılık ve bir aile bilinciyle hareket etmesidir. Bizler, bu düşüncelerle, 24 Haziran seçimlerine birlik ve beraberlik şuuruyla hazırlandık. Parti mensuplarımız, gecesini gündüzüne kattı ve ailelerine ayıracakları zamanı, 2023'ün güçlü ve büyük Türkiye'si için önemli bir dönem olan 24 Haziran seçimleri için harcadılar. Kadınlarımız, gençlerimiz, belediye başkanlarımız, milletvekili adaylarımız ve partimizin her bir üyesi, ülkemizin yaşadığı beka sorununu halkımıza anlattılar. Bu seçim, ülkemiz için büyük bir önem taşımaktadır ve geleceğin Türkiye'si için önemli bir milat olacaktır."

Çakın, Uşak ve Türkiye'nin 2002'den bu yana Cumhuriyet tarihinde görmediği hizmetlerle tanıştığını belirterek, şunları ifade etti:

"Son 16 yıldır uygulanan politikalarla, eğitimden sağlığa, ulaşımdan güvenliğe ve en önemlisi ekonomide ciddi bir istikrar ortamı oluşturduğunu görmekteyiz. Bizler bu istikrar ortamının sürmesini ve ülkemizin hedeflerinden sapmamasını istiyoruz. Bu noktada yarınlarımız olan çocuklarımızı düşünerek hareket ediyoruz."

Kaynak: AA / Politika

Ak Parti Türkiye Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title