Haberler

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanlığı'na İsmail Parmaksız Atandı

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde AK Parti İlçe Başkanı Ömer Baysan'ın İşlerinin Yoğunluğunu Öne Sürerek İstifa Etmesinin Ardından Yerine, İlçede Muhasebeci ve Mali Müşavir Olarak Görev Yapan İsmail Parmaksız Atandı.

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde AK Parti İlçe Başkanı Ömer Baysan'ın işlerinin yoğunluğunu öne sürerek istifa etmesinin ardından yerine, ilçede muhasebeci ve mali müşavir olarak görev yapan İsmail Parmaksız atandı.

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı tarafından görevi tevdi edilen İsmail Parmaksız, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Derbent Belediye Başkanı Faruk Uslu'nun yanı sıra çok sayıda partilinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Parmaksız, "İşlerinin yoğunluğu nedeniyle görevinden istifa eden Ömer Baysan arkadaşımıza Turgutlu'ya ve partimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Partili arkadaşlarım ile birlikte Turgutlu'ya hizmet etmek için çalışıyoruz. Geçtiğimiz seçimlerde başardığımız gibi amacımız önümüzdeki seçimlerde de belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, belediye başkanı ve milletvekili olarak çalışkan, başarılı, dürüst insanlar seçmektir. Gelecek seçimlerde bu kriterleri göz önünde bulundurarak teşkilat olarak görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğimizden hiç kimsenin endişesi olmasın" dedi.

(İU-ÖA-YK)

26.01.2007 18:10 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title