Haberler

AK Parti Turgutlu'da Seçim Bürosunu Açtı

Turgutlu Ak Parti Seçim Bürosu yapılan törenle açıldı.

Turgutlu Ak Parti Seçim Bürosu yapılan törenle açıldı. Seçim bürosunun açılışına AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Manisa Milletvekilleri Muzaffer Yurttaş, Selçuk Özdağ, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, AK Pari Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, partililer katıldı.

İlçe seçim bürosunun açılışında konuşma yapan Selçuk Özdağ ve Muzaffer Yurttaş, Manisa'yı ve tüm ilçelerinde seçim kazanacaklarını dile getirdiler. Yurttaş: "Allah'ın izniyle Hüseyin Tanrıverdi ve Serhat Orhan seçimleri kazanacaklar ve AK Belediyecilik Büyükşehirle birlikte Manisa'ya ve Turgutlu'ya hizmet edecek" dedi. Selçuk Özdağ ise; "Biz halkın içindeyiz pazarcının evladı Tanrıverdi, çiftçinin oğlu Yurttaş, köylünün çocuğu ben. Ak Parti alnı ak eli temizlerin yeridir. 10 yılda Turgutlu'ya değer katan ve çehresini değiştiren Orhan'da 12 yıldır milletvekilliği yapan Tanrıverdi'de seçimi kazanacaktır" ifadelerini kullandı.

Turgutlu Belediye Başkanı ve Ak Parti Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan; "Biz Başpehlivanız, herkes haddini bilecek" dedi. Orhan konuşmasının devamında; "Biz 10 yıldır meydanlardayız, yatırımlar için, Turgutlu için sürekli çalışıyoruz. Seçime 6 ay kala aklımız başımıza gelip meydanlara inmiyoruz. Hem seçime kısa bir süre kala meydanlara ineceksiniz hemde bize iftira atacaksınız. Siz bunları ispatlamazsanız şerefsizsiniz" diyerek muhalefete sert söylemlerde bulundu.

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Büyükşehir'i kazanarak kentin havasını değiştireceklerini söyledi. Tanrıverdi açıklamalarında; "Biz Manisa'da 5 yıllık hizmet süremizde 5 bin konut kazandırdık, ancak şimdikiler 5 yılda 5 ev dikemediler. Manisa'nın utanç kaynağı çöplüğü çözemediler, çöpün kokusunu ve içerisinde zaman zaman oluşan patlamaları Manisa halkına yaşatmak nasıl bir belediyecilik anlayışıdır. Bizim elimizde bir sürü kendimize referans olacak Büyükşehir, MHP hangi büyükşehiri kendine referans gösterecek. Biz belediye başkanı olduğumuzda 50 yılla yargılanan bir başkan olmayacağız. Biz büyükşehir yasasını çıkardığımızda MHP ve CHP itiraz ettiler ancak şimdi büyükşehiri ağızlarından düşürmüyorlar. Biz Turgutlu'yu da Manisa'yı da diğer ilçelerimizi de kazanacağız. Manisa Ak Belediyecilikle büyümeye ve güçlenmeye başlayacak" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Tanrıverdi Ak Parti Turgutlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title