Haberler

AK Parti Tunceli, Hakkari ve Şırnak'a Heyet Gönderiyor

AK Partinin Afyonkarahisar'da hafta sonu düzenlediği parti içi değerlendirme toplantısında AK partinin milletvekili çıkaramadığı Şırnak için Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından fahri milletvekili olarak görevlendirilen AK Parti Konya milletvekili Abdullah Ağralı, "Ben de Şırnak için görevlendirildim. Zor bir ortamdan geçiyoruz.

AK Partinin Afyonkarahisar'da hafta sonu düzenlediği parti içi değerlendirme toplantısında AK partinin milletvekili çıkaramadığı Şırnak için Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından fahri milletvekili olarak görevlendirilen AK Parti Konya milletvekili Abdullah Ağralı, "Ben de Şırnak için görevlendirildim. Zor bir ortamdan geçiyoruz. Bu manada bizler Şırnak'a gideceğiz. Ortaya bir çalışma takvimi çıkarıp toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelerek huzurun yeniden tesisi noktasında gayret göstereceğiz" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, partisinin Konya İl Başkanlığında yaptığı açıklamada Başbakan Davutoğlu'nun hafta sonu Afyonkarahisar'da 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" sırasında Hakkari, Şırnak ve Tunceli'ye fahri milletvekilleri görevlendirdiğini hatırlatarak, "Ben de Şırnak için görevlendirildim. Zor bir ortamdan geçiyoruz. Bu manada bizler Şırnak'a gideceğiz. Ortaya bir çalışma takvimi çıkarıp toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelerek huzurun yeniden tesisi noktasında gayret göstereceğiz inşallah" şeklinde konuştu.

Doğu ve Güneydoğuda emniyet güçlerinin başarılı operasyonlar yürüttüğünü aktaran Ağralı şöyle sürdürdü:

"PKK terörüne en büyük dersi bizim kardeşliğimiz verecektir. Bu bin yıldır böyledir ve daima da böyle kalacaktır. Boş hayaller peşinde koşan terör örgütünün arkasından gidilmediğini milletimiz görmektedir. Teröristlere ve destekçilerine en büyük dersi bölge halkı vermektedir. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun da belirttiği gibi temizlik operasyonlarında büyük mesafeler kat edildi. Teröristler ülkemizi terk edene kadar devam edecek ve şu aşamada süre tayini söz konusu değildir."

Bayırbucak Türkmenlerine yardım

Rusya'nın Türkmen bölgesinde, Türkiye'den giden yardımları organize eden bir sivil toplum kuruluşunun deposunu vurduğunu ifade eden Ağralı, Rusya'nın insani yardıma dahi tahammülü olmadığını ifade etti.

Ağralı son olarak Konya'da, AK Partinin Bayırbucak Türkmenleri için yardım seferberliği başlattığını belirterek, "10 günlük süre zarfında il ve ilçe teşkilatlarımızda toplanan insani yardımlar kardeşlerimizin yaşadığı bölgelere ulaştırılacak ve mücadelelerine desteklerimiz devam edecektir. Bir kere daha birlik ve beraberliğimizin önemini vurgulamak istiyorum. Geleceğimizi inşa etmenin tek yolu illa kardeşlik illa kardeşlik diyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Davutoğlu Abdullah Ağralı AK Parti Şırnak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title