Haberler

AK Parti Trabzon Milletvekili Balta'nın Ziyaretleri

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, "AK Parti millidir, yerlidir. Bunun için attığı adımlarda, yaptığı hizmetlerde şu veya bu gücün, şu veya bu ülkenin değil, sadece milletin ne dediğine, halkın ne istediğine bakmıştır." dedi.

Akçaabat'ta seçim çalışmalarını sürdüren Balta, esnaf ve vatandaşla sohbet ederek, taleplerini dinledi.

24 Haziran'da yeni bir dönemin başlayacağını ifade eden Balta, bu kapsamda yoğun bir seçim çalışması içerisinde olduklarını söyledi.

Balta, yaptığı ziyaretlerde vatandaşlarla yaptığı görüşmelere de değinerek, "Gittiğimiz her yerde halkımız, 'siz rahat olun biz millet olarak her şeyi görüyoruz. Onlara geçit vermeyeceğiz' diyor. AK Parti millidir, yerlidir. Bunun için attığı adımlarda, yaptığı hizmetlerde şu veya bu gücün, şu veya bu ülkenin değil, sadece milletin ne dediğine, milletin ne istediğine bakmıştır." ifadelerini kullandı.

Milletten aldıkları güçle yollarına devam edeceklerine işaret eden Balta, "Bizim hedefimiz tüm Trabzon'un gönlünü kazanmaktır. Ülkemizin her ferdinin gönlünü kazanmaktır. Şükürler olsun 16 yıldır bu millet Cumhurbaşkanımıza güveniyor ve ülkeyi onun yönetmesini istiyor. AK Parti ile başlayan Türkiye'nin yükselişi, 24 Haziran'dan sonra yine AK Parti ile Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde şahlanışa geçecektir. Milletimizin iradesiyle güçlü bir Meclis ve güçlü bir hükümet ile birlikte güçlü bir Türkiye'nin inşası için çalışmalarımıza hız vereceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili Ak Parti Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title