Haberler

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, Seçim Çalışmalarını Şalpazarı'nda Sürdürdü

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarını Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde sürdürdü.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmaları kapsamında Trabzon'un Şalpazarı ilçesinin Doğancı, Acısu, Çamlıca, Şıhkıranı ve Sinlice mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Metin Günay, Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara ve çok sayıda teşkilat mensubunun eşik ettiği ziyaretlerde Muhammet Balta, AK Parti iktidarı döneminde, 2002 öncesi koalisyon hükümeti tarafından Türkiye'nin çıkışı imkansız görülen girdaptan kurtarıldığını, siyasi, ekonomik ve demokratik istikrarı inşa ettiklerini anlatarak, 7 Haziran seçimleri için vatandaşlardan destek istedi.

AK Parti kadrolarının tek amacının millete hizmet olduğunu söyleyen Balta, "AK Parti kadroları olarak ülkemizde, demokrasi ve hukuk devletinin sağlam temellere oturtulması için var gücümüzle çalışıyoruz. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun dediği gibi, 7 Haziran 2015 seçimlerinde partimizin temel misyonu demokrasinin çıtasını daha yükseğe çıkarmak, ekonomimizi büyütmek, kalkınma ve refahımızı daha ileri noktalara taşımak olacaktır" dedi.

AK Parti iktidarının yapmayacağı hiçbir sözü vermediğini dile getiren Balta "Biz yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermeyiz. Çünkü biz biliyoruz ki yarın bu milletin yüzüne bakacağız. Ne aldatan olduk ne aldanan. Eğer öyle olsaydık bugün yüzünüze zaten bakamazdık. Biz sizdeniz, sizin evlatlarınız. Evlatlarınıza sahip çıkın. Şalpazarı'ndan çok güçlü bir şekilde çıkmamız lazım. Ben gördüm Şalpazarı kararını vermiş ama Şalpazarı için karar vermek yetmiyor. Çok güçlü bir şekilde burayı kazanmamız lazım. Hizmetlerimizi yeterli görmeyenler var. Ama şunu da görmek lazım. Muhalefet partileri hizmet getirebilir mi? Getiremez. Güzel bir söz vardır. 'Kendisi himmete muhtaç dede, nerde kaldı başkasına himmet ede.' Ne hastane yapabilir ne yol yapabilir, ne okul yapabilir, ne de burayı büyütebilir. Hizmeti kim getirir? AK Parti getirdi. Şalpazarı hak ettiği hizmeti AK Parti ile aldı. Bundan sonrada AK Parti ile alacaktır" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Balta Şalpazarı Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title