Haberler

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta'ya Tonya ve Vakfıkebir'de Büyük İlgi

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarına Trabzon'un Tonya ve Vakfıkebir ilçelerinde devam etti.

Balta, Tonya'ya da Belediye Başkanı Osman Beşel, İlçe Başkanı Mehmet Yakupoğlu, partililer ve tarafından karşılandı.

Milletvekili adayı Balta Tonya'da ilk olarak seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti. Burada Belediye Başkanı Osman Beşel yaptığı konuşmada: "Tonya'ya bugüne kadar gelen yatırımların tamamında Sayın Muhammet Balta'nın imzası vardır. İlçemizin sorunları ile ilgili Ankara'ya her gittiğimizde, elinden gelen gayreti gösterdi. Allah kendisinde razı olsun." Dedi

Daha sonra partililere hitaben bir konuşma yapan Muhammet Balta : "Bu yörenin bir evladı olarak bizleri bağrınıza bastınız. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah hepinizden razı olsun. Seçime az kaldı. Hep beraber kalan günlerimizi çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Günde 2-3 saat uykuyla Trabzon'umuzu her tarafını karış karış gezmeye devam ediyoruz. 7 Haziran seçimlerinde sizlerde isteğim, bu yörenin evlatları olan hem Muhammet Balta'yı hem Salih Cora kardeşimi çok güçlü bir şekilde meclise göndermenizdir. Bu yörenin evladı olarak her zaman sizlerin yanında olmaya çalıştım. Allah nasip ederse bundan sonra sizlere milletvekili olarak hizmet etmeye çalışacağım. Bizim sizlere hizmet borcumuz var. Daha önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığında bir makamınız vardı. Şimdi ise, inşallah mecliste makamlarınız olacak. Büyükliman Bölgesi'nin gelişmesi kalkınması için bir nefer gibi çalışıyorum. Bizler bugüne kadar ilçelerimiz arasında hiçbir zaman ayırım yapmadık. Her zaman eşit hizmet yaptık. Bundan sonra da asla ayrım yapmayacağız. Hatta ilçelerimiz arasındaki kısır çekişmelere son verdik" şeklinde konuştu.

Muhammet Balta daha sonra esnafları tek tek ziyaret ederek, hem sorunlarını dinledi, hem de 7 Haziran seçimleri için güçlü bir destek istedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta akşam saatlerinde Vakfıkebir'in İlyaslı ve Rıdvanlı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta'nın da eşlik ettiği ziyaretlerde İlyaslı ve Rıdvanlı mahalle sakinleri milletvekili adayı Muhammet Balta'yı büyük bir coşku ile havai fişekler eşliğinde karşıladı. Omuzlara alınarak karşılanan Balta gördüğü ilgiden ötürü hemşerilerine çok teşekkür ederek "Bu karşılama, bu sevgi güven bizi Ankara'ya güçlü göndereceğinizin belirtisidir. Çok değerli hemşerilerim sizlerin bize bu sevgi ve güvenini boşa çıkarmayacağım" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Balta Vakfıkebir Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title