Haberler

AK Parti Teşkilat İçi Eğitim Programı Kuşadası'nda Başladı

AK Parti Aydın İl Başkanlığı'nın düzenlediği iki günlük Teşkilat İçi Eğitim Programı başladı.

AK Parti Aydın İl Başkanlığı'nın düzenlediği iki günlük Teşkilat İçi Eğitim Programı başladı. Eğitim programının açılışında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, "Çözüm sürecine tahammül ve anlayış gösterelim, çözümden yana umudumuzu kaybetmeyelim" dedi.

Kuşadası Pine Bay Tatil Köyü'nde gerçekleştirilen Teşkilat İçi Eğitim Programı'na Aydın ilçe ve beldelerindeki AK Parti yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları ile Aydın milletvekilleri Mehmet Erdem, Gültekin Kılınç ile Semiha Öyüş de katıldı. Eğitim toplantısının basına açık bölümünde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, "çözüm süreci" ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'de son 30 yılda terör uğrunda birçok canın yitirildiğini, silaha harcanan paranın 330 milyar euroya ulaştığını belirten Kapusuz, "Terör örgütü dediğimiz cinayet şebekesi takdir edersiniz ki dört zibidinin bir araya geldiği bir topluluk değil. Arkası var. Bu sorunun çözüme kavuşmamasını isteyen içte ve dışta ülkeler var, kurumlar var, kuruluşlar, şahıslar, şirketler var" dedi.

Çözüm sürecinin başarıya ulaşacağına inandıklarını söyleyen Kapusuz, bazı kesimlerin süreci farklı yansıtmaya çalıştığını belirterek, "Bu milletin ve ülkenin birliği ve bütünlüğünün aleyhine olacak, şehit ve gazi ailelerini rencide edecek hiçbir adım atmayız. Ama çözümsüzlüğü de çözüm olarak kabul edemeyiz. İnanıyoruz ki bu süreç başarıya ulaşacaktır. Ama çok zor ve karmaşık bir durumdur. Millet adına son sözü AK Parti iktidarı ve AK Parti Genel Başkanı söyler. O söz söyleninceye kadar sabırlı olalım. Tahammüllü ve anlayışlı olalım, çözümden yana umudumuzu ve tavrımızı kaybetmeyelim. Bizim siyasal olarak muhatabımız asla ve asla terör örgütü değildir. Devletin ilgili birimleri ve kurumları, bu arayışa katkı sağlayacaklardır. Umuyorum bu süreç Türkiye'nin hayrına olacaktır. Türkiye, geleceğini teröre tutsak bırakmamalı, Kürt halkını da PKK'nın rehini olmaktan kurtarmalıyız."

KILIÇDAROĞLU'NA MİRKELAM BENZETMESİ

Kapusuz, CHP'de her kafadan bir ses çıktığını, 'ulusalcılar kanadı'nın basın toplantısı yaptığını, 'yeni CHP'yi oluşturmaya aday' milletvekillerinin ise onların tam tersi şeyleri söylediklerini kaydederek, "Kimin ne söylediği belli değil. 'Senfonik kakafoni' derler ya, onun gibi her kafadan bir ses çıkıyor" dedi.

İsim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu şarkıcı Mirkelam'a benzeten Kapusuz, "Bir zaman Mirkelam vardı. Şarkı söyleyerek koşardı. Bu beyefendi koşarak konuşuyor. Öndekiyle sonraki arasında irtibat var mı yok mu belli değil. Tezatmış, uyumluymuş, uyumsuzmuş, millete ters gelirmiş hiç fark etmiyor. Bu beyefendi bildiğini okuyarak türküsünü söylemeye devam ediyor. İktidar tüm rejimlerde vardır. Muhalefet ise sadece demokrasilerde. Biz AK Parti olarak karşımızda muhalefet arıyoruz" dedi.

AK Parti Aydın İl Başkanlığı'nın düzenlediği iki günlük Teşkilat İçi Eğitim Programı öğleden sonra basına kapalı olarak devam etti. Programa partililer büyük ilgi gösterdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kuşadası Ak Parti Türkiye Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
title