Haberler

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati Muş'ta

Adalet ve Kalınma Partisi (AK Parti) Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, Başbakan Erdoğan’ın miting fotoğraflarına montaj diyenleri mitingleri izlemeye davet etti.

Adalet ve Kalınma Partisi (AK Parti) Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, Başbakan Erdoğan'ın miting fotoğraflarına montaj diyenleri mitingleri izlemeye davet etti.

Partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısı'na katılmak üzere tarifeli uçakla Konya Milletvekili Gülay Samancı ile birlikte Muş'a gelen Nurettin Nebati, havalimanında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Başbakan Erdoğan'ın Muş mitingi öncesi yapılan çalışmaları incelemek ve danışma meclisi toplantısına katılmak üzere Muş'a geldiğini ifade eden Nebati, ayrıca partililer ve seçmenlerle bir araya geleceğini söyledi.

"AK PARTİ'YE OLAN DESTEK ARTIYOR"

Muş'ta ve ilçelerde AK Parti'ye olan desteğin arttığını vurgulayan Nebati şöyle konuştu:

"Bu desteğin artmasındaki temel sebeplerden bir tanesi AK Parti hükümetlerinin yapmış olduğu çalışmalarsa diğer sebep de yerelde özellikle Necmettin Başkanımızın yaptığı çalışmalardır. Bunun yanında özellikle Türkiye'nin, Muş'ta yoğun olarak hissedilmese bile Gezi Olaylarıyla neler kaybedeceğini görmesi, ardından 17 Aralık itibarıyla Türkiye'de oynanan oyunların uluslararası bağlantılarının olması ve Türkiye'deki maşaları tarafından kullanılıyor olmasıdır. Aynı şekilde Türkiye'de çok ciddi bir şekilde farkındalık oluşturduk ve bu farkındalık şu neticeyi doğuracaktır. Türkiye'nin AK Parti'ye, Recep Tayyip Erdoğan'a ihtiyacı var ve AK Parti'nin de bu ihtiyaca çok ciddi bir şekilde destek vermesi, bunun karşılığını da başta yerelde olmak üzere genele tebliğ etmesi gerekiyor. Dolayısıyla inşallah Muş'ta, Bitlis'te, Bingöl'de çok önemli çalışmaları arkadaşlarımız ciddi bir şekilde devam ettiriyorlar. Türkiye, 30 Mart sonrasında rahat, düzgün ve idare edilebilir bir ülkenin nasıl olduğunu ortaya koyacaktır."

MİTİNGE DAVET

Başbakan Erdoğan'ın miting fotoğraflarına 'montaj' diyenleri mitingleri izlemeye davet eden Nebati, "Fotoğraflarda montaj vardır, diyenleri mitinglerimize getirmemiz lazım. Peşinen söylüyorum, Muş'a da gelsinler. Türkiye'de taşımayla miting yapmayan tek parti AK Parti'dir. Hiçbir şekilde taşıma yapmıyoruz. O il içerisinde seçmenlerimizin tamamı davet ediliyor ve oraya Başbakanı görmeye insanlar kendi olanaklarıyla geliyorlar. Oradaki heyecanlı kalabalığın tek amacı Sayın Başbakanı görmek, Sayın Başbakana destek vermek. O kalabalık, o coşkuyla Türkiye'ye sesini duyurmak istiyorlar. Orada bırakın montajı, taşımayla gelen insan yok. 'Montaj' diyenlerin tamamını bizim mitinglere davet ediyorum. Dün Adıyaman ve Kırıkkale'deki miting gerçekten inanılmazdı, muhteşemdi. Adeta Adıyaman'daki vatandaşların tamamı oraya gelmişti. Onlar 3-5 bin kişilik mitinglerle miting yaptıklarını zannediyorlar ama Sayın Başbakanımız gitti yerde nüfusa yakın bir kalabalıkla miting yapıyor. Bu şu demektir, ey Geziciler, ey paralelciler, siz olduğunuz yerde durun. Türkiye'de yapılması gereken işleri düzgün, sağlam yapan bir Başbakanımız var, bir partimiz var. Biz bu partiye de genel başkanımıza da başbakanımıza da sahip çıkıyoruz. Yaptığınız şeylerin altında ezileceksiniz. Bunun bir göstergesi olduğu için o kalabalığı görüyorlar ve tabiri caizse bu kıskançlığın göstergesidir" ifadelerini kullandı.

"BÖLGEDE AK PARTİ VE BDP VAR"

Doğu ve Günaydoğu'da AK Parti ve BDP'nin olduğunu belirten Nebati şunları kaydetti:

"Doğu ve Güneydoğu'da AK Parti ve BDP var. Yarış da bu iki parti arasında geçiyor. Bitlis'te bu iki parti dışındaki partiler birleştiler ama bu iki partinin dışında kalan partilerin oy oranına baktığınız zaman yüzde 5'i bile zor buluyor. Bu bölgede biz güçlüyüz, gücümüze güç kattık. Özellikle barış süreci sonrasında Türkiye'deki tüm unsurlar bu barış sürecinden ciddi bir şekilde rahatlar, mutlular ve bu mutluluklarını ifade ediyorlar. Özellikle bu bölgede, Kürt kardeşlerimizin barış süreci içerisinde yaşamış olduğu huzurlu ortamın devam ettirilmesi anlamında onların verdiği destek AK Parti'yedir. Dolayısıyla AK Parti'ye verilmiş bu desteği hisseden diğer parti de alacağı iddiasıyla kendi gücüne güç katmak istiyor ama 17 Aralık süreci ve Gezi Olayları AK Parti'ye olan desteğin ciddi bir şekilde artmasına sebep olmuştur çünkü oynanan oyunların farkına varan 76 milyon insan var ve bu oyunların neticesinde de AK Parti'nin gücüne güç katılıyor."

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ise, kapı kapı gezen kadınlara dikkat çekerek şöyle konuştu:

"Kapı kapı gezenlerin ne yaptıkları belli. Maalesef bizim kendi bölgemizde de bunlar bize yansıyor. Kapıları çalıp verdikleri dua şeylerinin altında aslında, 'Dirlikleri ve birlikleri bozulsun' şeklinde maalesef bedduaların olduğu ortaya çıkıyor. Bu şekilde yapılan bedduaların onların kendilerine döneceğine inanıyorum. Çünkü masumane, iyi niyetli insanların kendi illegal düşüncelerine, kendi ahlaki yapılarına alet edilmeleri hiç iyi bir şey değil."

AK Parti Muş Milletvekilleri Faruk Işık ve Muzaffer Çakar tarafından havalimanında karşılanan Nurettin Nebati ve Gülay Samancı daha sonra Hasköy ilçesine geçti. Burada bir kıraathanede vatandaşlarla bir süre sohbet eden Nebati ve Samancı, buradan Danışma Meclisi Toplantısı'nın yapılacağı Kültür Merkezi'ne geçti. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Nurettin Nebati Ak Parti Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title