Haberler

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Sivri ve Yönetimi Maide Bolel Huzur Evi'ni Ziyaret Etti

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ahmet Sivri ve Beraberindeki Heyet Yaşlılar Haftası Etkinlikleri Kapsamında Maide Bolel Huzur Evi'ni Ziyaret Etti

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ahmet Sivri ve beraberindeki heyet Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Maide Bolel Huzur Evi'ni ziyaret etti.

Sivri ve beraberindeki heyet huzur evi sakini yaşlılar ile sohbet ederek haftalarını kutladı. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı ziyarette sonrası açıklama yapan İlçe Başkanı Sivri, 'Büyüklerimizin ve yaşlılarımızın yaşadığı tecrübeler ve verdikleri öğütler, herkese yol göstermeye yetecek ışık bir fenerdir. Onları sadece yılın belli günlerinde değil yılın her günü hatırlamalı, ziyaret etmeli ve yalnız olmadıklarını göstermeliyiz' dedi.

AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatının Maide Bolel Huzur Evi'ne yaptığı ziyarete İlçe Başkanı Ahmet Sivri, Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Seyfullah Yıldırım, İlçe Başkan Yardımcıları Osman Ünlü, Yusuf Önder, Seyfettin Cezmi ve Mevlüt Ali Karaman katıldılar.

(EMR-NÖZ) - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title