Haberler

AK Parti Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Yıldırım."Çamlıca Mahallesi'nde Sokak, Asfalt ve...

AK Parti Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Seyfullah Yıldırım, Çamlıca Mahallesi'ndeki sokak, asfalt ve kaldırımların 4'te üçünün AK Parti döneminde yapıldığını bildirdi.

AK Parti Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Seyfullah Yıldırım, Çamlıca Mahallesi'ndeki sokak, asfalt ve kaldırımların 4'te üçünün AK Parti döneminde yapıldığını bildirdi.

Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, Tepebaşı bölgesinde kat indiriminin nedenini Tepebaşı Belediye Başkan Vekili Fuat Gürcüoğlu'na sorduğunu dile getirerek, şunları ifade etti:

"2 yıl önce 'günümüzde zemin güçlendirmesi yapılarak bataklığın ortasına dahi inşaatların yapıldığını, hangi mantıkla Tepebaşı'nda kat indirimine gidilerek vatandaşa bunca zamandır bu mağduriyeti yaşattınız' diye sordum. Ne yazık ki 2 yıldır cevap alamadım. AK Parti döneminde hizmet binası dahil 250 eser bıraktık. Bizden önce mahallelerde üç, beş günde çöpler toplanıyordu. Vatandaşlarımız çöplerle yaşamak zorunda kalıyordu. Bizim dönemde çöpler her gün toplanmaya başlandı. Mahallelerimiz, sokaklarımız, engellilerimizin evleri, yaşlılarımızın evleri, camilerimiz ve okullarımız düzenli olarak temizlenmeye başlandı. Çamlıca Mahallesi'nde sokak, asfalt ve kaldırımlarının 4'te üçü bizim dönemimizde yapıldı. Pazar yeri sokak ortasından kurtarıldı. Muhtarlık hizmet binası, yeni parklar, halı saha ve basketbol sahası ve aşevi yaptık."

-"Yapılanlar bir park ve iki halı sahadan ibarettir"-

Tepebaşı bölgesinde AK Parti döneminde kat artırımının yapıldığını anlatan Yıldırım, şöyle devam etti:

"AK Parti'li belediye ilçede düşen katları eski haline getirmeseydi, ilçenin ve vatandaşın hali perişandı. Mahalle sakinleri bir şey bilmezler sanarak kendilerini 'Çamlıcalıyız' diye halka yutturmaya kalkanlar, 4'üncü yılına girmelerine rağmen bir metre inşaat yapamadılar. Yapılanlar bir park ve iki halı sahadan ibarettir. 2012'nin ilk çeyreğinde on milyon borçlanarak belediyenin borcunu elli milyona çıkartıp limiti doldurdunuz. Seçimi kaybedeceğinizi anlayarak 5'inci yılda daha çok borç yapacağınızı söylediniz. Bu kafa ile mi belediyeyi yönetiyorsunuz- Katların düşürülmesindeki hatanızı kabul edip ilçe halkında özür dilemelisiniz."

Muhabir: Sinan Balcıkoca - Deniz Açık

Yayıncı: Mürsel Çetin - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Tepebaşı Ak Parti Çamlıca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title