Haberler

AK Parti, Telekulak İddialarıyla İlgili Meclis Araştırma Komisyonu Kurulmasını İstedi (1)

AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Ergün, Telekulak İddialarıyla İlgili AK Parti ve Hükümet Hakkında Ortaya Ağır İthamlar Atıldığını Belirterek, Bu İddialarla İlgili Gerçeklerin Bir Komisyon Marifetiyle Ortaya Çıkarılmasını İstediklerini Belirtti.

AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Ergün, telekulak iddialarıyla ilgili AK Parti ve hükümet hakkında ortaya ağır ithamlar atıldığını belirterek, bu iddialarla ilgili gerçeklerin bir komisyon marifetiyle ortaya çıkarılmasını istediklerini belirtti.

AK Parti, CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın dinlendiği iddialarıyla ilgili Meclis Araştırması açılması istemiyle TBMM Başkanlığı'na önerge verdi. AK Parti Grup Başkanvekili Ergün, AK Parti Grup Başkanvekilleri Bekir Bozdağ ve Sadullah Ergin ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, bu iddialar üzerinden AK Parti ve hükümet hakkında çok ağır ithamlarda bulunulduğuna işaret ederek, bu ithamların doğru olmadığının defalarca açıklanmasına rağmen CHP'nin suçlamalarını sürdürdüğünü savundu. Ergün, bu iddiaların somutlaştırılması ve gerçekten böyle birşey varsa bunu gerçekleştirenlerin ortaya çıkarılmasının boyunlarının borcu olduğunu belirterek, bu konuda bir Meclis Araştırma Komisyonu kurulmasını istediklerini söyledi.

(ZÇ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title