Haberler

AK Parti TBMM Grup Toplantısı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, "Bu halk oylamasında sandığı giderken şüphesiz siyasi görüşümüzü evde bırakacağız, milli duygularımızla hareket edeceğiz.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, "Bu halk oylamasında sandığı giderken şüphesiz siyasi görüşümüzü evde bırakacağız, milli duygularımızla hareket edeceğiz. Çünkü mesele memleket meselesi." dedi.

Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin geleceği için her alanda çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Güvenlik, ekonomi, dış politika, turizm, tarım, ulaşım gibi hayatın her alanında bıkmadan, yorulmadan kararlar aldıklarını, uygulamalar yaptıklarını belirten Yıldırım, biten hizmetleri devreye alırken yenilerinin temellerini attıklarını vurguladı.

Kaydedilen ilerlemeleri kalıcı hale getirmek, güvence altına almak için anayasada mecburi değişiklik yaptıklarına değinen Yıldırım, şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Türkiye dev reformlar, dev hizmetlerle buluştu. 16 Nisan'da gerçekleştirilecek halk oylaması çok önemli. Bu halk oylamasında sandığı giderken şüphesiz siyasi görüşümüzü evde bırakacağız, milli duygularımızla hareket edeceğiz. Çünkü mesele memleket meselesi. Gelecek nesillere daha müreffeh, daha kalkınmış, bir Türkiye emanet etmek istiyor musunuz? Eli kanlı FETÖ gibi terör odaklarının bir daha alçakça darbe yapmasını önlemek istiyor musunuz? 15 yıldır ülkemizin çehresi olumlu yönde değişmeye devam ediyor, bu değişim devam etsin istiyor musunuz? Evet, evet evet."

Yıldırım, Ak Parti'nin ana kademe yöneticileri, milletvekilleri, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle temsilcileri, ilçe başkanları, belde başkanları, tüm bakanlar ve tüm AK Parti teşkilatının önümüzdeki iki ay içerisinde sahada olacağına dikkati çekti.

Ankara Arena'da 25 Şubat'ta kampanyanın başlangıcını muhteşem bir katılımla gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirten Yıldırım, "O gün Türkiye'nin kalbi Ankara'da, Arena'da atacak. Bütün çalışmalarımızda sağduyuyu elden bırakmayacağız. Kışkırtmalara ve tahriklere kapılmak yok. Yalan ve iftiralarla 'hayır'cı blok bu süreci savsaklamaya çalışıyor. Unutmayın, bizim işimiz hizmet, gücümüz millet. İki ay memleketin her yerini karış karış gezeceğiz. Türkiye tertemiz bir istikbale yönelsin diye kolları sıvamaya var mısınız?" dedi.

Seçim takviminin belli olduğunu anımsatan Yıldırım, şunları kaydetti:

"16 Nisan Pazar günü sandığa gidiyor oylarımızı veriyoruz. 18 Şubat'ta listeler askıya çıkıyor. Seçmen listeleri güncelleniyor. İkametinizi değiştirmeye lüzum yok. Şu anda nerede oturuyorsanız ona göre düzeltmeniz lazım. Aksi halde buradan kalkıp Sivas'a, Erzincan'a gitmeniz lazım. 18 Şubat'ta başlayacak seçmen listesi 10 Mart'a kadar askıda kalacak. Üniversitede okuyan öğrenci kardeşlerimiz de yine bu seçmen kütüklerine bakıp nerede oy kullanacaklarsa bu düzeltmeyi yapmaları gerekiyor. 18 Şubat ile 10 Mart arasında gerçekleşmesi gereken işlemleri ihmal etmeyelim. Ayrıca 27 Mart itibariyle yurt dışından gelip giden vatandaşlarımız da gümrük kapılarında oy kullanabilecek."

Yıldırım'ın konuşmasının arasında Giresun'dan geldiğini söyleyen bir kadın, "FETÖ metö değil ben de diyorum ki; atma Fetullah atma gönlüm hoş değil, başkanlık sistemi geliyor Ankara boş değil" sözlerini sarfetti. Bunun üzerine Başbakan Yıldırım da kadın misafirin sözlerini tekrarladı.

(Bitti)

Kaynak: AA / Politika

Binali Yıldırım AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title