Haberler

AK Parti Tarsus İlçe Yönetimi'nden Başkan Kocamaz'a Ziyaret

AK Parti Tarsus İlçe Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı Makamında Ziyaret Etti.

AK Parti Tarsus İlçe Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı makamında ziyaret etti.

İlçe Başkanı Yusuf Temel, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Tanrıkulu, yönetim kurulu üyeleri Yusuf Sevengil, Necati Avazer ve Ayşe Demirtaş, Belediye Başkanı Kocamaz'ı ziyaret ederek, Tarsus'un sorunlarını görüştü.

Yeni göreve başlayan Temel ve ekibine başarı dileyen Kocamaz, "Bu bir hizmet yarışıdır. Önemli olan Tarsus'a hizmettir" dedi.

AK Parti iktidarında Tarsus'a istenen hizmetin gelmediğini ifade eden Kocamaz, "Tarsus 58 vilayetten büyük, Türkiye'nin en büyük ilçesidir. Tarsus, mutlaka özel statüye alınmalıdır. Diğer ilçelerle bir tutulması yanlıştır. Hükümet, maalesef Tarsus'a istenen hizmeti verememiştir. İnşallah bundan sonra Tarsus hak ettiği hizmeti alır" diye konuştu.

Tarsus'a yapılan hizmetleri kimsenin sırtına alıp götürmeyeceğini belirten Kocamaz, "Ortak payda Tarsus olmalıdır" şeklinde konuştu.

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Yusuf Bulut ise, Tarsus'a yapılacak her türlü hizmette belediyenin yanında olacaklarını ve üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi.

(EY-MT-Y)

25.04.2007 16:53 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title