Haberler

AK Parti Tarsus İlçe Teşkilatı Lise İnşaatını İnceledi

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül ve yönetim kurulu üyeleri, inşaatı süren Tarsus Fen Lisesinde incelemelerde bulundu.

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül ve yönetim kurulu üyeleri, inşaatı süren Tarsus Fen Lisesinde incelemelerde bulundu.

Gül ve yönetim kurulu üyeleri, Konak sitesi yakınlarında yapımı süren 5 katlı inşaatta incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Burada bir konuşma yapan Gül, inşaata yaklaşık 4 ay önce başlandığını ve 14 ay sonra bitmesi planlanmasına rağmen okulun en geç 1 yılda tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi.

Lisenin, 24 derslikten oluşacağını ve içinde 200'ü kız, 200'ü erkek olmak üzere 400 öğrenci kapasiteli yurdun da olacağını ifade eden Gül, "AK Parti olarak bizler hizmet için işbaşında ve yollardayız. Durmaksızın hizmet çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tarsus Fen Lisesi inşaatının kaba kısmı 45 gün içerisinde tamamlanacak. Eğitime ne kadar önem verdiğimizi bugün herkes biliyor. Çünkü kalkınmanın temeli eğitimdir. Biz de AK Parti ilçe yönetimi olarak şehrimizin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetlerin şehrimize kazandırılması için var gücümüzle çalışmaktayız." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Gül Ak Parti Tarsus Konak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title