Haberler

AK Parti Sözcüsü Çelik: "Mhp ve CHP Terörle Mücadeleye Destek Vermeme Konusunda Kenetlendiler"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 7 Haziran seçimlerinin ardından MHP ve CHP’nin terörle mücadelede kendilerine destek vermediğini belirterek, “Üstelik bunlar cumhurbaşkanlığı seçiminde sayın cumhurbaşkanımızın karşısında bir adayın etrafında kenetlenmişlerdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 7 Haziran seçimlerinin ardından MHP ve CHP'nin terörle mücadelede kendilerine destek vermediğini belirterek, "Üstelik bunlar cumhurbaşkanlığı seçiminde sayın cumhurbaşkanımızın karşısında bir adayın etrafında kenetlenmişlerdi. Ama şimdi terörle mücadeleye destek vermeme konusunda kenetlendiler" dedi.

Memur-Sen tarafından düzenlenen 'Adana Buluşması' etkinliğine katılan Çelik, 7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye'nin içine girdiği türbülansı herkesin gözlemlediğini söyledi. Bu süreçte terörle mücadele konusunda CHP ve MHP'den destek istediklerini aktaran Çelik, "İki ay bile teröre karşı mücadele etmek üzere 'CHP'ye ve MHP'ye destek verin' dediğimizde bu desteği vermediler. Üstelik bunlar cumhurbaşkanlığı seçiminde sayın cumhurbaşkanımızın karşısında bir adayın etrafında kenetlenmişlerdi. Ama şimdi terörle mücadeleye destek vermeme konusunda kenetlendiler. Eğer AK Parti olmasaydı Ankara Gar'ındaki saldırıyı gerçekleştirenlerin Türkiye'yi sahipsiz gösterme, Türkiye'yi dirayetsiz gösterme, Türkiye'de bir hükumet, devlet boşluğu varmış gibi bir izlenim yayma hedefi başarıya ulaşırdı. Ama AK Parti sayesinde bu oyunda boşa çıktı. Üç günlük ulusal yas ilan ettik, sayın cumhurbaşkanımız, sayın başbakanımız oraya karanfil bıraktı. Böylece bu terör eylemini gerçekleştirenlerin iki amacından bir tanesi olan seçim sürecini sabote etmek, ikincisi olan toplumda bir takım hareketlilikler yaratmak şeklindeki bütün hedefleri boşa çıktı. Ama biz şunu biliyoruz bütün bunları yaparlarken asıl ulaşmaya çalıştıkları şey milletin seçtiği temsilcilerin arkasından sivil toplumu ve milletin örgütlerini çıkarmak, onları boşa düşürmek. Ama Memur-Sen gibi teşkilatlar sürekli olarak demokrasiden yana olduğu için bunu gerçekleştiremiyorlar" diye konuştu.

Çelik, Memur-Sen'in sadece güçlü zamanlarında, demokrasinin iyi olduğu zaman konuşan bir teşkilat olmadığına dikkat çekerek, "Yok edilmekle tehdit edildiği zaman da Memur-Sen'in sesi böyle çıkıyordu. Eğer Türkiye 5-10 tane Memur-Sen gibi teşkilatı olsaydı sivil toplumun, 1960 ihtilali gerçekleştirilemezdi, Adnan Menderes asılamazdı" ifadelerini kullandı.

Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ise, 7 Haziran seçimlerinden sonra karanlık güçlerin düğmeye bastığını aktararak, "Son 3 yıldır bahar havasında olan ülkemizde terör olaylarını yeniden başlattılar. Ben bu vesileyle terör olaylarında şehit olan askerlerimize ve polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Adanamız terör olaylarında en çok şehit veren illerimizden birisi. Maalesef karanlık güçler son dönemlerde düğmeye bastı. Ülkemizde tam istediklerini yapacakları bir noktada bu ülkenin, bu milletin birlik ve beraberliği tekrardan devreye girdi. Biz de Memur-Sen ailesi olarak 'Öncü medeniyet, güçlü sendika, büyük Türkiye' sloganıyla meydanlara indik, kardeşliğimizi bozmak isteyenlere karşı duyarlı olmamız gerektiğini vurgulamak için bir araya gelmek ve ülkemize sahip çıkmak için meydanlardayız" şeklinde konuştu.

Etkinliğe AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer ve çok sayıda davetli katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Ömer Çelik Memur Sen Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title