Haberler

AK Parti Söke İlçe Başkanı Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Türkiye Genelinde Seçim Süreci Hızlanırken; Milletvekili Aday Adayları da Ortaya Çıkmaya Başladı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Söke İlçe Başkanı Tanju Karaçancı Bugün Yaptığı Bir Açıklama ile Milletvekili Aday Adayı Olduğunu İlan Etti.

Türkiye genelinde seçim süreci hızlanırken; milletvekili aday adayları da ortaya çıkmaya başladı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Söke İlçe Başkanı Tanju Karaçancı bugün yaptığı bir açıklama ile milletvekili aday adayı olduğunu ilan etti.

AK Parti İlçe Binasında düzenlenen basın toplantısına AK Parti Söke İlçe Teşkilatı yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları tam kadro katılırken; Karaçancı'ya belde teşkilatları başkanları da destek verdi. Milletvekili adaylığını açıklayan AK Parti Söke İlçe Başkanı Tanju Karaçancı; AK Parti ilçe teşkilatını Söke ve Aydın'da söz sahibi hale getirdiklerini, Söke'nin mutlaka bir milletvekilini Ankara'ya göndermesi gerektiğini söyledi. İlçe Yönetiminde bulunan arkadaşlarının sonsuz destek verdiğini ve teveccüh gösterdiklerini belirten Karaçancı; "Söke'de göreve geldiğimiz ilk günden bu yana partimizi birlik ve beraberlik içinde tek çatı altında topladık. Temellerimizi sağlam attık. Söke'de siyasete pırıl pırıl insanlar kazandırdık. Söke yıllardır parlamentoda temsil edilememenin sıkıntısını çekti. Üçüncü sıranın Söke'nin hakkı olduğuna inanıyorum. Söke'nin siyasi olarak ağırlığı vardır. Bu anlamda parlamentoda yer alması gerekir. Söke'yi meclise taşımak istiyoruz. Bu konuda da oldukça iddialıyız" diye konuştu.

Söke'de İlçe Başkanı Tanju Karaçancı'nın milletvekili aday adaylığı nedeniyle istifa etmesinden sonra ilçe başkanlığı görevine hukuk ve siyasi işlerden sorumlu başkan yardımcısı Murat Candal getirildiği bildirildi.

(LT-DAK-YK)

07.05.2007 17:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title