Haberler

AK Parti Siyaset Akademisi İlk Mezunlarını Verdi

AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Tarafından Düzenlenen "Siyaset Akademisi", İlk Mezunlarını Verdi. Akademinin Derslerini Takip Eden Toplam 150 Kursiyere Diplomaları Törenle Verildi.

AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Siyaset Akademisi", ilk mezunlarını verdi. Akademinin derslerini takip eden toplam 150 kursiyere diplomaları törenle verildi.

Parti teşktilatlarında ilki yapılan ve 17 Şubat 2006 tarihinde başlayan Balıkesir Siyaset Akademisi, 12 haftalık maratonun sonunda konusunda uzman çok sayıda ünlü kişileri de ağırladı. Otel Basri'de gerçekleşen akademinin mezuniyet törenine AK Parti milletvekilleri İsmail Özgün, Edip Uğur, Ali Aydınlıoğlu, Belediye Başkanı Sabri Uğur, AK Parti İl Başkanı Adil Çelik ile partililer katıldı. Milletvekili aday adayı olduğu için AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden ayrılan Hasan Demiraslan, siyaset akademesi ile bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Demiraslan, akademiyi devam ettireceklerini kaydetti.

Milletvekillerinin ardından kızsa bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Adil Çelik, "İlk defa AK Parti tarafından organize edilen böylesine güzel ve profesyonel bir siyaset akademisiyle, diğer bütün çalışmalarımızda olduğu gibi yine başkalarına örnek oluyoruz, iyi örnekler sunuyoruz. İlkleri yapmak, AK Parti'nin geleneği olmuştur. Biz yaptıklarımızla da yapacaklarımızla da her zaman örnek olmaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Siyaset Akademisi'nde Balıkesir'in tanınmış simaları da yer aldı. Belge almaya hak kazanan kursiyerlere kokteyl ve müzikli eğlence programının ardından sertifikaları verildi. 150 kursiyerin mezun olduğu Siyaset Akademisi'yle iglili organizasyona destek olan AK Parti İl Başkanı Adil Çelik ile milletvekilleri Edip Uğur, İsmail Özgün ve Ali Aydınlıoğlu ile Belediye Başkanı Sabri Uğur'a katkılarından dolayı birer plaket verilerek teşekkür edildi.

(YU-MŞ)

02.07.2007 16:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title