Haberler

AK Parti Sincan Kongresi

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, "Bugün Türkiye, bölgesinde lider ülke, bugün Türkiye küresel çapta adından bahsettiren bir ülke, küresel bir aktör, birçok konuda kilit bir ülke" dedi.

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, "Bugün Türkiye, bölgesinde lider ülke, bugün Türkiye küresel çapta adından bahsettiren bir ülke, küresel bir aktör, birçok konuda kilit bir ülke" dedi.

Sincan Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Sincan Kongresi'ne AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu, Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bazı milletvekilleri, belediye başkanları ve ilçe başkanları katıldı.

Kongrede konuşan AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti'nin herkesin partisi olduğunu söyleyerek, bütün mazlumların ve mağdurların umudu olarak kurulduğunu belirtti. Şahin, 1950-60 yılları arasında Türkiye'nin gelişme sağladığını kaydederek, Adnan Menderes, Hasan Polatkan ve Fatin Rüştü Zorlu'yu idama götürenlerin değil, 80 milyon insanın Menderes ve dava arkadaşlarına dua ettiğini söyledi. Şahin, "Son seçimlere baktığımızda, Sincan'ın her zaman seçimlerde AK Partimizin yanında yer aldığını görüyoruz. Son olarak 16 Nisan'da gerçekleştirilen referandumda yüzde 65'in üzerinde bir destekle yeni sistemin hayata geçirilmesine destek verdiniz. 1 Kasım 2015 seçimlerinde yine yüzde 65 destek verdiniz" ifadelerini kullandı.

Milletin değerlerinin temsilcisi olmaya devam edeceklerini ifade eden Şahin, "Hizmetlerimizi teşkilatlarımız sayesinde halkımıza sunduk ve sizler aracılığıyla milletimizle paylaştık. Bugün Türkiye bölgesinde lider ülke, bugün Türkiye küresel çapta adından bahsettiren bir ülke, küresel bir aktör, birçok konuda kilit bir ülke" dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Ahmet Gündoğdu ise, 15 Temmuz'a kadar Ankara'nın darbelerin başkenti olduğunu belirterek, milletin sayesinde 15 Temmuz gecesi Ankara'nın darbeyi püskürten başkent olduğunu ifade etti. Gündoğdu, AK Parti ile Türkiye'nin kaderinin birleştiğini kaydetti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Türkiye Sincan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title