Haberler

AK Parti Siirt Gençlik Kollarından 200 Öğrencilere Yardım

AK Parti Siirt Gençlik Kolları ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımı yaptı.

Ak Parti Siirt Gençlik Kolları ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımı yaptı.

Ak Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci ve yönetim kurulu üyeleri, İsmail Fakirullah İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek kendi imkanlarıyla topladıkları giyim malzemelerini yardıma muhtaç öğrencilere teslim etti.

İl Başkanı Çalapkulu, burada yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 200 öğrenciye yardım yapıldığını söyledi.

Toplumsal alanda sosyal yardımlaşmayı yaygınlaştırmaya çalıştıklarını ifade eden Çalapkulu, şöyle konuştu:

"Bizim için önemli olan gerçekten öğrencilerimizin geleceğe hazırlanması, özellikle AK Parti iktidara geldikten sonra Milli Eğitim'de yaşanan olumlu gelişmeleri çocuklarımıza manevi anlamda da destekleme adına bu projeleri yapıyoruz. İnşallah bu arkadaşlarımız ileride kendileri de okuyarak belirli bir yerlere geldiklerinde bu sosyal sorumluluğu diğer nesillere de aktaracaklar."

Gençlik Kolları Başkanı Özekinci de okul idaresinin belirlemiş olduğu ihtiyaç sahibi öğrencileri sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, yardım kampanyalarını devam ettireceklerini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Fakirullah AK Parti Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title