Haberler

AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatı'ndan İftar Programı

AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatı tarafından Mevlevihane bahçesinde iftar verildi.

AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatı tarafından Mevlevihane bahçesinde iftar verildi.

İftarın ardından konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, ramazanın ruhuna uygun yaşandığını belirterek, huzur içinde geçirilmesini temenni etti.

Şehzadeler Belediyesinin Cumhuriyet Meydanı'nda ramazanın ruhuna uygun etkinlikler düzenlediğini kaydeden Tanrıverdi, paylaşma ruhunun pekiştirildiğini, 11 ayı da aynı şekilde geçirmek istediklerini söyledi.

30 Mart'taki seçimlerde Büyükşehir Belediyesini kaybetmiş olmaktan dolayı "uzun adama" mahcubiyetleri olduğunu vurgulayan Tanrıverdi, "10 Ağustos var önümüzde, inşallah 10 Ağustos'ta, 30 Mart'ın da acısını çıkararak, inşallah Manisamız o uzun adamı, dünya liderini daha birinci turda ve Manisa olarak da Türkiye'de dereceye girecek şekilde çalışmalarımızı ona göra ayarlamalıyız. Bir sonuçla inşallah cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. 10 Ağustos, uzun bir süre değil, bu kısa süreyi verimli ve etkin değerlendirmeliyiz" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Tanrıverdi Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title