Haberler

AK Parti Seçimi Değerlendirdi

AK Parti Zonguldak İl Teşkilatı seçim sürecini değerlendirdi.

AK Parti Zonguldak İl Teşkilatı seçim sürecini değerlendirdi.

Parti binasında gerçekleştirilen basın açıklamasına AK Parti Zonguldak Milletvekili seçilen Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Özcan Ulupınar, Milletvekili adayı Akın Kaymak, İl Başkanı Zeki Tosun, partililer, belediye başkanları, ilçe ve belde başkanları katıldı.

7 Haziran seçimlerinin Türkiye demokrasisi için önemli olduğunu söyleyen Zeki Tosun, şöyle dedi:

"Bu seçim Türkiye demokrasisi için çok önemlidir. Milletimizin iradesi sandığa yansıdı. Bu sonuçlar hiçbir partiyi tek başına iktidara getirmemiştir. Katılma oranı yüksek olup, AK Parti bu seçimden birinci parti olmuştur. Milletimizin kararı nihai karardır. ve her şeyin üstündedir. Bu karardan alınması gereken mesajlar alınmıştır. Bu mesajları hep birlikte değerlendirip çalışmaları yapacağız. Bu seçimde 60 gündür teşkilatlarımıza ve yönetimlerimize, seçim koordinasyon merkezine herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 7 Haziran 2015 seçim sonuçlarının ülkemize ve Zonguldak'a hayırlar getirmesini diliyorum."

Zonguldak Başsavcılığı görevinden emekliye ayrılarak AK Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili adayı olan ve seçimlerde milletvekili seçilen Hüseyin Özbakır ise teşvik konusuna değindi. Hüseyin Özbakır, "Yollarımız TTK ve 2B ile ilgili çalışacağımıza dair söz verdik. Teşvik ile ilgili sözler verdik. Sözlerimizin arkasındayız. Zonguldak için çalışacağız. Tüm arkadaşlarımızın da yanındayız. Bizimle beraber çalışan herkese teşekkür ediyorum. Aday arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Zonguldak halkının yanındayız. Herkese sevgi ve saygılarımı iletiyorum" dedi.

AK Parti Zonguldak 2. Sıra Milletvekili seçilen Faruk Çaturoğlu da şöyle dedi:

"7 Haziran seçimlerini hep beraber gerçekleştirdik. Öncelikle 60 günlük seçim süresi içerisinde insanüstü gayretle biz ve arkadaşlarımız Zonguldak'ın her bölgesinde ter döktük. Karış karış gezmeye çalıştık. Tabii ki bu çalışmalar esnasında gidemediğimiz yerler oldu. Oralara başka arkadaşlarımız gittiler. Dolayısıyla büyük bir alan taraması yaptık. Aldığımız sonuçlar itibariyle partimiz yine açık ara öndedir. İki muhalefet partisinin toplamı ancak AK Parti'nin oy oranının altındadır. Bizim bu gün buruk olmamızın sebebi çıtamızın hep yüksek olmasıdır. İçimizde buruk bir sevinç var. Ama şunu peşinen söylemem lazım. Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır. Seçmen bir mesaj vermiştir. Bir öz eleştiri yapın demiştir. Bu öz eleştirinin yapılması gerekir. AK Parti'nin içerisinde olmayan bir hükumet gözükmemektedir. 1-2 gündür insanlar 'Keşke AK Parti'ye oy verseydik diyenler oldu. Kısa bir süre sonra erken seçim olursa AK Parti iktidara gelecektir. İnsanlar ve Türkiye istikrara alışmıştı. Bu sonuçların ülkemize ve milletimize hayırlar getirir."

AK Parti 5. Sıra Milletvekili adayı Akın Kaymak ise "7 Haziran 2015 de Türkiye bir seçim yapmıştır. Katılımı yüksek demokratik bir seçim olmuştur. AK Parti ve ak kadrolar her zaman olduğu gibi millet iradesini her zaman üstte tutmuştur. Sandıkta tecelli eden milleti iradesine de saygılıyız. Millet iradesini saygını bir şekilde yerine getirecektir. Öncelikle il başkanımıza, il yönetimimize, ilçe başkanlarımıza, il genel meclisi başkanımız ve üyelerimize, gençlik kolları üyelerimize, bütün AK Parti ailesine ve hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler AK Parti ve ak kadrolar olarak, ya Allah bismillah dedik millet için ülke için çalışmaya başladık. Bu ülke için çalışmaya gayret edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti 24. Dönem milletvekili Özcan Ulupınar ise Türkiye'de istikrarın sürmesi gerektiğini söyledi. Ulupınar, şöyle dedi:

"Bütün kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum. Bizlere destek veren ve ilgisin esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. 60 gün boyunca dolaştık bir ilgi vardı. Ancak bu sonuçlar çıktı. Ancak beklediğimiz sonuç bu değildi. Milletimizin ve ülkemizin AK Parti'ye ve istikrara ihtiyacı var. İnşallah bir kaos ortamı oluşmadan bu istikrar ortamı oluşur. Çok daha çalışmamız gerektiğini anladık. Zonguldak için ülkemiz için bunu yapmamız gerekir. Bu dönemde Zonguldak'ta çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Biz bunları anlatmaya çalıştık. Çok yakın zamanda bunların tamamlandığını hep beraber göreceğiz. İnşallah aksamaz, aksamaması için biz de görevimizi yerine getirmeye çalışacağız. Toplantıya gideceğiz. Orada bir yol haritası belirlenecek. Ondan sonra tekrar Zonguldak ve ülke için çalışmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Bizim bir tahmin yürütmemiz doğru olmaz. Koalisyon da olabilir, erken seçim de olabilir. İnşallah Türkiye 13 yılda devam ettiği gibi istikrarını sürdürür. Zonguldak siyasette çok bilinçli değil. Biz de 13 yıldır aktif siyasetin içinde olmuş bir kardeşiniz olarak tecrübemiz, bilgi birikimimiz var. Bunu arkadaşlarımızla her ortamda paylaşacağız. Bundan sonra da hizmete devam edeceğiz. Herhangi bir kırgınlık yaşamadan çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah karamsarlık oluşmaz. Zonguldak ve Türkiye için güzel günler çok yakın zamanda kendini gösterecektir." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Ak Parti Ulupınar Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title