Haberler

AK Parti Seçim Startını Verdi

Partilerde 22 Temmuz 2007 Milletvekili Genel Seçimleri Öncesi Liste Çalışmaları Devam Ederken, AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Feyzullah Kıyıklık'ın Seçim İrtibat Bürosu Törenle Hizmete Açıldı.

Partilerde 22 Temmuz 2007 milletvekili genel seçimleri öncesi liste çalışmaları devam ederken, AK Parti İstanbul 3. bölge milletvekili adayı Feyzullah Kıyıklık'ın seçim irtibat bürosu törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, Ünal Kaçır, İstanbul 1. bölge adayı İdris Güllüce, 3. bölge adayları Tülay Kaynarca, Mehmet Şükrü Doğan, Salih Aynural, İbrahim Yiğit ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Güneşli Kirazlı Mahallesi'ndeki seçim ofisinin açılışına, ayağındaki rahatsızlığı nedeniyle koltuk değneğiyle katılan Kıyıklık, amaçlarının seçmene daha iyi hizmet vermek, kendilerini, AK Parti'nin vizyonunu ve planlarını daha iyi anlatabilmek olduğunu söyledi. Kıyıklık, halkın

düşüncelerini en iyi şekilde temsil edeceğini belirterek, "Halkımla olan ilişkimiz burada olduğu gibi Meclis'te de devam edecektir. Bağcılar'da 15 yıldır edindiğim yerel yönetimler tecrübesini bütün İstanbul ve Türkiye için TBMM çatısı altında da sürdüreceğim" dedi.

(İST-ED-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title