Haberler

AK Parti Samsun Milletvekili Kurt, Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Havza ilçesinde incelemelerde bulundu.

Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Havza ilçesinde incelemelerde bulundu.

Kurt, alt yapı çalışmaları devam eden Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesini (OSB) ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bir süre şantiye alanını gezen Kurt'a Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve şantiye yetkilileri tarafından çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Kurt, Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas OSB'nin Havza'ya büyük katkı sağlayacağını belirterek, "Yatırımlar sayesinde Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas OSB'nin Havza'ya büyük katkısı olacak ve binlerce gencimize burada iş olanağı sağlanacak. İlçeye yatırımcı gelmesi için gerekli çalışmalar yapılacak. Bu konudaki çalışmalar devam ediyor ve işin takipçisi olacağız." dedi.

Kurt'a Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Karahan ve Karadenizbirlik Başkan Yardımcısı Fahri Şahin eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Basri Kurt AK Parti Samsun Havza Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title