Haberler

AK Parti Salihli İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Salihli İlçe Danışma Kurulu toplanıtısı parti binasında gerçekleştirildi.

AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Aslan, seçim sürecinde eksikleri görmek amacıyla bir araya geldiklerini mahalle, köy ve kasabalardaki sorunları öncelikli olarak ele almaları gerektiğini belirtti.

Aslan, şöyle konuştu:

"En büyük hedefimiz Salihli Belediyesi'ni almaktır ve Salihli halkına hediye etmektir. 10 yıldır milletimiz bize inandı. 7 seçimde de milletimiz bizim yanımızda durdu. Desteklerini devam ettirdi. 10 yıllık hizmetimizde alan el değil, veren el olduk. Bu teşkilatın neferleri olmaktan hepimiz sonuna kadar gurur duymalıyız. Önümüzde şu anda belediye seçimleri var. AK Partinin inşallah bayrağını Mart 2014'de belediyenin önüne asacağız. Salihli hep rüzgara karşı koşan bir atlet konumunda oldu. AK Partili belediyelerle tanışan ilçelerimiz hedeflerine ulaşırken, Salihli 10 yıldır geri kalıyor. İnşallah önümüzdeki dönemde kalp birliği, birlik beraberlik içersinde hedefe doğru emin adımlarla yürürüz diye düşünüyorum." - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title