Haberler

AK Parti Salihli İlçe Başkanlığına Hüsnü Tuğrul, Yeniden Seçildi

AK Parti Salihli ilçe başkanlığına Hüsnü Tuğrul yeniden seçildi.

AK Parti Salihli ilçe başkanlığına Hüsnü Tuğrul yeniden seçildi.

Yüzme İhtisas Spor Tesisleri'nde düzenlenen kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Muzaffer Yurttaş, Uğur Aydemir ve Selçuk Özdağ, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrulah Solmaz, AK Parti İl Kadın Kolları başkanı Müzeyyen Yoğurtçu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, belde belediye ile partililer ve davetliler katıldı.

AK Parti Salihli İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, kongrede yaptığı konuşmada, AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren "egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" sözü ile hareket ettiğini, görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini söyledi.

Tuğrul başkanlığındaki tek listeyle seçime gidilen kongrede, 407 delegeden 242'sinin oyunu alan Tuğrul, yeniden başkanlığa seçildi. Yönetim kurulu Fatih Azak, Hüsnü Güngör, Halil Necmi Çevik, Osman Aksoy, Nurullah Yörükoğlu, Tevfik Karayağız, Abdullah Şentürk, Ülkü Yavuzer, Akile Kavas, Gülçin Yıldırım, Rahman Şişman, Erdinç Saraç, Mustafa Demirtaş, Volkan Gökmener, Sami Kuzucu, Selami Sönmez, Ahmet Manav, Hasan Bulut, Ulvi Murat Tunca, Nihat Görücü, Teksin Akyol, Halil Yaşar, Ahmet Özel, Halit Karakaya, Ali Bilgin, Serkan Özer, Tarık Baş, Abdulhalim Karakol ve Mustafa Erdem'den oluştu.

- MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Tanrıverdi Ak Parti Salihli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title