Haberler

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları'ndan Adapazarı İlçe Yönetimine Ziyaret

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Yönetimi, Adapazarı İlçe Yönetim Kurulu'nun haftalık toplantısına katılarak İlçe Başkanı Mustafa Ak ve yönetim kurulu üyeleriyle tanıştı.

AK Parti Adapazarı İlçe Yönetim Kurulu'nun haftalık olağan toplantısına bu hafta İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek ve Kadın Kolları üyeleri katılarak, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak'a hayırlı olsun dediler.

İlçe Başkanı Mustafa Ak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ziyaretin ilçe yönetimi ve Kadın Kolları üyelerinin tanışmasına vesile olduğunu söyledi.

Başkan Ak, "Çiğdem Başkan ile İl Başkanlığında beraber çalışmıştık. Toplantımıza İl Kadın kollarının katılmasından onur duyduk. Bu vesileyle ilçe yönetimimiz ve İl Kadın Kolları yönetimi tanışma fırsatı buldu" dedi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek ise, "Adapazarı İlçe Başkanımız Mustafa Ak'a İl Kadın Kolları olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz." dedi.

Toplantı sonrasında İlçe yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleriyle birlikte parti lokalinde sohbet ederek tanışma fırsatı buldular. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ak Adapazarı Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title